Viikottaiset sopimustunnit

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro Työvuorot™Kalenteri

Työaikamallille ja työsopimukselle on mahdollista määrittää sopimustuntien vähimmäis- ja enimmäismäärä. Sopimustuntien valvonta tapahtuu Kalenteri-työkalussa. Tuntirajat (esim. 15-25h) saadaan näkymään Kalenteri-työkalussa, mikä helpottaa työvuorosuunnittelijan työtä. Tässä artikellissa kerrotaan sopimustuntien valvonnan aktivointi vaiheittain.

Työaikamalli

Viikottaisten sopimustuntien vähimmäis- ja enimmäismäärän asettaminen työaikamallille onnistuu valikossa Hallinta > Työaika ja palkat > Työvuoromallit > lisää/muokkaa työvuoromallia > Työaika-välilehti.

Työsopimus

Sopimustunnit voidaan määrittää myös henkilön työsopimukselle, mikäli työaikamallit ei ole käytössä tai työaikamallin asetukset halutaan ”ylikirjoittaa”. Asetukset löytyy valikosta Hallinta > Työaika ja palkat > Työsopimukset > Lisää/muokkaa > Työaika-välilehti.

Kalenteri

Kalenterin asetuksista aktivoidaan Näytä viikottaiset sopimustunnit -asetus.

Sopimustuntirajat näkyvät henkilö-sarakkeessa punaisena, mikäli työaika ylittyy tai alittuu.