Avoimet vuorot (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työvuorot™ -tuotteen mobiilisovellusta.

Seuraavat moduulit määrittävät mobiilisovelluksen avoimiin vuoroihin liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Avoimet vuorot (mobiili)Avointen vuorojen tarkastelu mobiilisovelluksessa ja vuorojen vastaanottaminen

Mobiilisovelluksen Avoimet vuorot -toiminnolla työntekijä voi tarkastella Kalenteri-näkymässä tarjolle asetetut vuorot ja voi ottaa haluamansa vuorot itselleen. Vuorot, jotka ovat tulleet tarjolle sen jälkeen, kun näkymä on viimeksi avattu, korostetaan Uusi-merkinnällä. Jos uusia avoimia vuoroja on tarjolla, myös mobiilisovelluksen päänäkymän kuvakkeessa näkyy niiden lukumäärä. Jos vuorolle on tallennettu lisätietoja, vuoron kohdalla näkyy lisäksi -kuvake ja tarkemmat tiedot saa näkyviin vuoroa napauttamalla.

Vuoron voi ottaa itselleen Ota vastaan -painikkeella. Muista mobiilitoiminnoista poiketen vuoron ottaminen itselle vaatii käytettävissä olevan verkkoyhteyden, jotta muutos saadaan päivittymään palvelimelle ilman viiveitä eikä useampi henkilö pysty virheellisesti ottamaan samaa vuoroa itselleen. Kun vuoro on otettu itselle, se näkyy työvuorolistalla, kuten muutkin suunnitellut vuorot.

Vuorot joista ei ole kiinnostunut, voi piilottaa Piilota-painikkeella. Piilotetut vuorot saa tarvittaessa takaisin näkyviin painamalla näkymän oikean ylänurkan -kuvakkeesta avautumvaa Näytä piilotetut tapahtumat -painiketta.