Kohteet (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee tuotteita:
– Maxtech Easy Työvuorot™
– Maxtech Easy Työkartta™
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Seuraavat moduulit määrittävät kohteisiin liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Kohteet (Hallinta) Pääsy tähän näkymään
Tiedon tuontiKohteiden luonti ja päivittäminen xlsx-tiedostotuonnilla (vaatii lisäksi Kohteet (Hallinta) -moduulin)
KohteetKohteiden valinta järjestelmän näkymissä
Kohde-suodattimen käyttö

Kohteet-näkymässä hallinnoidaan fyysisesti eri paikoissa sijaitsevia kohteita, joille kirjauksia kohdistetaan.

Kohdetta voidaan hyödyntää työvuorosuunnittelussa ja tuntikirjauksissa esimerkiksi kohdekohtaisen työohjeen välittämiseen työntekijälle. Työohje näkyy sekä työvuorolistalla että kirjausta tehdessä kohteen ollessa valittuna. Kohteiden asetuksissa näkyvät välilehdet ja kentät riippuvat käytössä olevista tuotteista. Työkartassa kohteille määritetään alueet, joilla sopimustöitä tehdään.

Kohteita voi lisätä ja olemassa olevien kohteiden tietoja päivittää Tiedon tuonti -toiminnolla, joka näkyy painikkeena näkymän alalaidassa. Painike näkyy käyttäjille, joilla on oikeudet Tiedon tuonti -moduuliin.

Kohteisiin liittyvät yleiset asetukset

Näkymän yläreunan -kuvakkeesta voi asettaa järjestelmän luomaan kohdenumerot automaattisesti uusille kohteille.