Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mobiilipoissaoloanomukset (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työaika™ -tuotteen mobiilisovellusta. Poissaoloanomuksia voi tehdä myös web-järjestelmän Poissaoloanomusten lähettäminen -näkymässä

Mobiilipoissaoloanomuksiin liittyvät oikeudet

Poissaoloanomukset-näkymässä voi lähettää poissaoloanomuksen esihenkilön hyväksyttäväksi. Anomukset lähetetään sähköpostilla henkilön tietoihin asetetulle poissaoloanomusten vastaanottajalle.

Poissaoloanomus lähetetään avaamalla Poissaoloanomusten lähettäminen -toiminto, valitsemalla poissaolon tyyppi ja aikaväli ja syöttämällä tarvittaessa kesto (jos halutaan käyttää muuta kuin henkilön työsopimukselle asetettua päivittäistä normaalityöaikaa). Tyypeissä valittavana näkyvät poissaolotyyppisiksi merkityt aikatapahtumatyypit. Lisätietoa-kenttään voi tarvittaessa syöttää lisätietoja anomusten käsittelijälle.

Lähetettyjä poissaoloanomuksia voi tarkastella Poissaoloanomukset-näkymän Anotut poissaolot -toiminnolla. Näkymässä näkyvät anomukset, joiden alkupäivä on kulva päivä tai tulevaisuudessa. Menneitä anomuksia voi tarvittaessa tarkastella web-järjestelmän Poissaoloanomusten lähettäminen -näkymästä. Käsittelyä odottavia (pyydetty-tila) anomuksia voi tarvittaessa myös poistaa avaamalla anomuksen ja painamalla poista-painiketta.

Esihenkilön käsiteltyä anomuksen päätöksestä tulee viesti sähköpostiin ja anomuksen tila päivittyy Anotut poissaolot -näkymään. Jos anomus hyväksyttiin, sen mukaiset tapahtumat syntyvät järjestelmään.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 5 / 5. Arvosteluita yhteensä: 1

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluatko kertoa meille, kuinka voisimme parantaa ohjeen sisältöä?

Jos haluat vastauksen lähettämääsi palautteeseen, ole hyvä ja syötä mukaan yhteystietosi.