Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mikä on Hiekoitus- ja aurauspäiväkirja™ ja mitä se sisältää?

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Hiekoitus- ja aurauspäiväkirja on ratkaisu erityisesti katujen ja pihojen kunnossapitotöihin liittyvien tapahtumien automaattiseen keräämiseen, lisätietojen syöttöön ja helppoon raportointiin.

Hiekoitus- ja aurauspäiväkirja™ perustuu GPS-paikkatietoon, jota ajoneuvoon asennettu paikannin vastaanottaa lähettää edelleen palvelimelle. Ajot muodostuvat järjestelmään automaattisesti. Ajot voidaan eritellä ajoluokkien mukaan paikantimen keinukytkimellä esimerkiksi hiekoitus-, auraus- tai siirtymäajoiksi. Ajoja voidaan tarkastella ajopäiväkirjalta ja siitä on myös mahdollista tilata raportti suoraan sähköpostiin kerran kuussa. Ajotiedoista voidaan muodostaa kohderaportti, josta saadaan tiedot esimerkiksi käyntikerroista tai kohteessa vietetystä ajasta. Ajoja voi tarkastella reaaliaikaisesti tai halutulla aikavälillä myös karttanäkymässä.

Hiekoitus- ja aurausäiväkirja™ sisältää ajoneuvoon asennettavan paikantimen sekä virtajohdon OBD-porttiin, kiinteästi sulakkeelle, USB-porttiin tai tupakansytyttimeen liitettävä. Web-käyttöliittymän sekä Maxtech-mobiilisovelluksen käyttöoikeuden.

Lue lisää kotisivuilta.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 5 / 5. Arvosteluita yhteensä: 1

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluatko kertoa meille, kuinka voisimme parantaa ohjeen sisältöä?

Jos haluat vastauksen lähettämääsi palautteeseen, ole hyvä ja syötä mukaan yhteystietosi.