Maxtech Pro leimauslaite: automaattinen täyttö

Yleistä

Automaattinen täyttö mahdollistaa helpon alku- ja loppupään tuntien lisäämisen sisään / ulos -painikkeilla. Sisään kirjauksella viitataan menneisyyteen kohdistuvaa kirjausta ja ulos vastaavasti tulevaisuuteen kohdistuvaa kirjausta. Leimauslaite osaa ehdottaa järkeviä aloitus- ja lopetusaikoja ja tekee automaattitäytön kirjaukselle. Tapahtuman kestoksi muodostuu henkilön työaika-asetusten mukainen normaali päivittäinen työaika tai henkilölle suunnitellun työvuoron mukaan.

Automaattisen täyttämisen aktivoiminen leimauslaitteelle

Tapahtumien kirjaaminen aktivoidaan leimauslaitteella käytettävälle kirjausmallille (Hallinta > Työaika ja palkat > Kirjausmallit > Lisää/muokkaa > Kirjausasetukset > Tapahtumatyyppien asetukset).

Tapahtumatyyppien asetukset:

Asetusmerkitys
Suunta valittavissaMahdollistaa kyseisen tapahtumatyypin kirjaamisen automaatti täytöllä. Omat Ulos- ja Sisään -painikkeet.
Kompakti suunnan valintaNäyttää pelkästään tapahtumatyypin nimen, jota klikkaamalla näytetään Ulos- ja Sisään -painikkeet
Näytä tapahtuman ollessa käynnissäNäyttää tapahtumatyypin Ulos- ja Sisään -painikkeet kun tapahtuma on käynnissä ja suoritetaan leimaus

Suunta valittavissa

Kompakti suunnan valinta

Näytä tapahtuman ollessa käynnissä

Tapahtuman lisäys usealle päivälle

Tapahtuman lisäys usealle päivälle -asetuksilla voidaan asettaa useammalle päivälle tallennettava tapahtuma pilkkoontumaan automaattisesti päiväkohtaisiksi tapahtumiksi. Tämä mahdollistaa tapahtuman kirjaamisen usealle päivälle yhdellä kirjauksella.
Tapahtumien pilkonta tehdään siinä vaiheessa kun tehty kirjaus siirtyy leimauslaitteelta järjestelmään.

Pilkonta säännöt määritellään aikatapahtumatyypin asetuksiin (Hallinta > Asetukset > Aikatapahtumatyypit > muokkaa > Tapahtuman lisäys usealle päivälle > Pilko pitkät tapahtumat = Kyllä).