Sisäinen viestintä -toiminnallisuus

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

tuotteetmoduulit
Työaika+™
Työvuorot+™
Sisäinen viestintä

Yleistä

Maxtechin Sisäinen viestintä -toiminnallisuus mahdollistaa viestien lähettämisen henkilöstölle Maxtech-mobiilisovellukseen. Sisäinen viestintä on yksisuuntaista eli viesteihin ei pysty vastaamaan. Viesteille voi asettaa lukukuittauksen, jolloin työnjohto voi varmistua, että työntekijä on lukenut viestin.

Viestin lähettäminen web-järjestelmästä

1. Mene valikossa kohtaan Viestintä > Sisäinen viestintä
  2. Klikkaa Lisää -painiketta
  3. Kirjoita viestin aihe ja sisältö
  4. Valitse vastaanottajat ja viestin näkyvyys
  5. Voit aktivoida lukukuittauksen kohdasta ”Vaadi lukukuittaus”
  6. Lopuksi klikkaa Lähetä

Lähetettyjen viestien tarkastelu web-järjestelmässä

Lähetetyt viestit tallentuvat web-järjestelmän Sisäinen viestintä -sivulle. Voit avata viestin tarkasteluun -panikkeesta tai klikkaamalla viestiä.

Vastaanottajataulukosta näet viestin toimitus- ja lukukuittaustiedot.

Viestin lukeminen mobiilisovelluksessa

Toiminnallisuus vaatii Sisäinen viestintä -moduulin aktivoinnin toimintoprofiilille. Viestejä pääsee lukemaan klikkaamalla mobiilisovelluksen päänäkymän Viestit -kuvaketta. Uudesta viestistä indikoidaan numerolla kuvakkeen yhteydessä.

Viestit näkymässä luetut viestit näkyvät normaalina ja lukemattomat lihavoituna.

Merkitse lukemattomaksi ja lukukuittaus

Mikäli viestiin vaaditaan lukukuittaus se indikoidaan huutomerkillä viestin yhteydessä.

Viestin yhteydessä näytetään hyväksytty-merkintä, kun lukukuittaus on suoritettu.

Kun viesti avataan se menee luettu tilaan. Merkitse lukemattomaksi -painikkeella voi muuttaa viestin lukemattomaksi ja palata lukemaan se myöhemmin. Lukukuittaus tehdään Kuittaa luetuksi -painikkeella.