Kohteiden yhteenvetoraportti (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työkartta™ -tuotetta.

Seuraavat moduulit määrittävät kohteiden yhteenvetoraporttiin liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Kohteiden yhteenvetoraporttiPääsy tähän näkymään

Kohteiden yhteenvetoraportti -näkymässä voi tarkastella mobiilisovelluksen karttanäkymällä tallennettuja ajoneuvojen käyntejä kohteissa valitulla aikavälillä. Raportti näyttää yhteenvedon käynneistä kohteittain. Kohdekohtaisesti näytetään käyntien määrä valitulla aikavälillä sekä asetuksissa valitut tiedot.

Kohteiden näkyminen kohteiden yhteenvetoraportilla edellyttää, että niille on määritetty alue.

Kohteiden yhteenvetoraportin asetukset

-kuvake näkymän yläreunassa

Näkymässä hallinnoidaan Kohteiden yhteenvetoraportti -näkymän organisaatiotason asetuksia ja oletusvalintoja. Jos asetusnäkymä avataan Kohteiden yhteenvetoraportti -näkymästä, se näyttää suoraan kohteiden yhteenvetoraporttiin liittyvät asetukset. Muuten on valittava asetusnäkymän vasemmasta reunasta kohta Kohteiden yhteenvetoraportti.

asetusmerkitys
Aika (sekuntia), joka ajoneuvon tulee olla kohteessa, että ajo merkitään kohteelleAsetuksella voidaan asettaa minimiaika, joka kohteen alueella on oltava, jotta raportti näyttää ajon tapahtuneen kyseisessä kohteessa. Tätä tarvitaan yleensä vain, jos jonkin kohteen alueen läpi joudutaan ajoittain ajamaan siten, ettei kohteessa tehdä mitään.

Asetus on yhteinen kaikille organisaation käyttäjille ja vain pääkäyttäjien muokattavissa. Asetus on yhteinen kohteiden yhteenvetoraportille ja kohderaportille.
Aikaraja (sekuntia), jonka verran ajoneuvo saa käydä kohteen ulkopuolellaMäärittää, kuinka kauan kohteen alueelta pitää olla ulkona ennen kuin ajo kohteessa merkitään päättyneeksi. Lyhyempi aika antaa tarkemmat tiedot, mutta voi päättää ajon ennenaikaisesti, jos kohteen alueen laidalla liikutaan paljon.

Asetus on yhteinen kaikille organisaation käyttäjille ja vain pääkäyttäjien muokattavissa. Asetus on yhteinen kohteiden yhteenvetoraportille ja kohderaportille.
Kohdenna siirtymäajot aina kohteelleJos on valittu, myös kohteiden väliset siirtymäajot lasketaan kohteissa tapahtuneiksi riippumatta siitä, ovatko ne kohteen alueella.

Asetus on yhteinen kaikille organisaation käyttäjille ja vain pääkäyttäjien muokattavissa. Asetus on yhteinen kohteiden yhteenvetoraportille ja kohderaportille.
Näytä aika liikkuneenaNäyttää omassa sarakkeessa, kuinka pitkä aika kohteen alueella olosta on oltu liikkeessä.

Asetus on yhteinen kohteiden yhteenvetoraportille ja kohderaportille.
Näytä aika pysähdyksissäNäyttää omassa sarakkeessa, kuinka pitkä aika kohteen alueella olosta on oltu paikallaan.

Asetus on yhteinen kohteiden yhteenvetoraportille ja kohderaportille.
Näytä kohteessa kuljettu matkaNäyttää kohteessa kuljetun matkan omassa sarakkeessaan.

Asetus on yhteinen kohteiden yhteenvetoraportille ja kohderaportille.
Näytä kohteessa vietetty aikaNäyttää kohteessa vietetyn ajan omassa sarakkeessaan.

Asetus on yhteinen kohteiden yhteenvetoraportille ja kohderaportille.
Piilota tyhjät kohteetPiilottaa tapahtumat, joilta puuttuu kohde.

Asetus on yhteinen kohteiden yhteenvetoraportille ja kohderaportille.