Käyttäjät (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee tuotteita:
– Maxtech Easy Työvuorot™
– Maxtech Easy Työkartta™
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Käyttäjäoikeuksiin liittyvät näkymät näkyvät käyttäjille, joille on käyttäjän tiedoissa valittu Organisaation käyttäjien hallintaoikeus = kyllä. Valinta on valittavissa vain pääkäyttäjä-tyyppisille käyttäjille.

Käyttäjät-näkymässä hallinnoidaan järjestelmän käytössä käytettäviä käyttäjätunnuksia.

Muutamaa käyttäjäkohtaista asetusta lukuun ottamatta käyttäjät saavat oikeudet heille valitun käyttäjäprofiilin (tai -profiilien) perusteella.

Käyttäjien tärkeimmät asetukset

KENTTÄTARKOITUS
KäyttäjätunnusTunnus, jota käytetään kirjautumisessa.
Käyttäjätyyppi– Pääkäyttäjä: Käyttäjäprofiilin tai -profiilien perusteella määräytyvien oikeuksien lisäksi pääkäyttäjällä on laajemmat oikeudet järjestelmän hallinnointiin.
– Profiilikäyttäjä: Käyttöoikeudet määräytyvät käyttäjäprofiilin tai -profiilien perusteella.
KäyttäjäprofiilitKäyttäjän käytettävissä olevat käyttäjäprofiilit. Määrittävät käyttäjän oikeudet järjestelmään. Jos käyttäjällä on useampi kuin yksi käyttäjäprofiili, vain yksi niistä on kerrallaan käytössä ja oikeudet määräytyvät sen perusteella. Käytettävä profiili valitaan järjestelmän oikeasta yläreunasta.
Käyttäjälle kuuluva henkilöKäyttäjän tehdessä tuntikirjauksia ne kohdistuvat tälle henkilölle. Käyttäjällä on lisäksi automaattisesti oikeudet tämän henkilön tapahtumiin muista sisältöoikeuksista riippumatta.
Organisaation käyttäjien hallintaoikeusKäyttäjät, joille on valittu kyllä voivat lisätä, muokata ja poistaa käyttäjiä sekä käyttäjä-, toiminto– ja sisältöprofiileja.

Valittavissa vain käyttäjille, joiden tyyppi on pääkäyttäjä.
Käyttäjätilin voimassaolo alkaaEnsimmäinen päivämäärä, josta alkaen tunnusta voi käyttää. Tyhjä = rajoitus ei käytössä.
Käyttäjätilin voimassaolo päättyyViimeinen päivämäärä, johon asti tunnusta voi käyttää. Tyhjä = rajoitus ei käytössä.

Salasanan vaihtamislinkin lähettäminen

Voit lähettää salasanan vaihtamislinkin valituille käyttäjille määriteltyihin sähköpostiosoitteisiin valitsemalla käyttäjätunnukset ja painamalla Lähetä salasanan vaihtamislinkki sähköpostiin -painiketta.