Toimintoprofiilit (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee tuotteita:
– Maxtech Easy Työaika™
– Maxtech Easy Työvuorot™
– Maxtech Easy Työkartta™
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Käyttäjäoikeuksiin liittyvät näkymät näkyvät käyttäjille, joille on käyttäjän tiedoissa valittu Organisaation käyttäjien hallintaoikeus = kyllä. Valinta on valittavissa vain pääkäyttäjä-tyyppisille käyttäjille.

Toimintoprofiileilla määritetään käyttäjien pääsy järjestelmän näkymiin ja toimintoihin. Käyttäjällä on oikeudet hänellä käytössä olevaan käyttäjäprofiiliin liittettyjen toimintoprofiilien sallimiin asioihin.

Toimintoprofiilin antamat oikeudet vaikuttavat esimerkiksi järjestelmän valikossa näytettäviin valintoihin siten, että käyttäjä näkee vain moduulejaan vastaavat kohdat valikossa. Näkymien lisäksi moduuleilla voidaan hallinnoida tiettyjä näkymäkohtaisia lisätoimintoja ja seurantatasojen (esimerkiksi asiakkaat ja kohteet) näkyvyyttä.