Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Työvuoromallit (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työvuorot™ -tuotetta.
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Seuraavat moduulit määrittävät työvuoromalleihin liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Työvuoromallit (Hallinta) Pääsy tähän näkymään

Työvuoromalleilla voi nopeuttaa työvuorosuunnittelua, jos vuorot toistuvat usein samanlaisina, mutta niitä suunnitellaan vaihteleville henkilöille. Työvuoromalleja voidaan vetää ja pudottaa työvuorosuunnitelmaan toistuvien työvuorolistojen suunnittelussa ja Kalenteri-näkymässä. Tällöin usein toistuvien vuorojen tietoja ei tarvitse syöttää suunnittelussa käsin vaan ne tulevat aina samanlaisina. Työvuoromallin pohjalta luotuja tapahtumia voi muokata samalla tavalla kuin käsin lisättyjä tapahtumia, jolloin myös muutosten tekeminen on tarvittaessa helppoa.

Työvuoromallille voidaan valita väri, jota voidaan käyttää Toistuvat työvuorolistat-, Kalenteri- ja Työvuorolista-näkymissä korostamaan tapahtumat, jotka on luotu kyseisen työvuoromallin pohjalta. Tämä auttaa hahmottamaan nopeasti, kenellä mikäkin vuoro on ja varmistamaan, että tarpeelliset vuorot on suunniteltu.

Työvuoromallin lyhennettä voidaan käyttää Kalenteri-näkymässä nimen ja kellonaikojen sijaan, jolloin näkymään saadaan enemmän tietoa kerralla.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 0 / 5. Arvosteluita yhteensä: 0

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluamme kehittää ohjetta palautteesi perusteella.

Kerro kuinka voimme parantaa ohjeen sisältöä?