Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mobiilityövuorolista (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työvuorot™ -tuotteen mobiilisovellusta. Työvuorolistaa voi tarkastella myös web-järjestelmän Työvuorolista-näkymässä

Mobiilityövuorolistaan liittyvät oikeudet

Mobiilityövuorolistalla työntekijä näkee hänen henkilölleen osoitetut suunniteltu-tilassa olevat työvuorot kuluvalta päivältä ja tulevaisuudesta käyttäjäprofiilin mahdolliset rajoitukset huomioiden. Työvuorolistalla näkyy työvuoron suunniteltu aloitus- ja lopetusaika sekä työ, asiakas ja kohde siltä osin kuin niitä on liitetty vuorolle. Vuorolla voi olla myös vuoroon, työhön, asiakkaaseen ja kohteeseen liittyviä lisätietoja, jolloin vuoron kohdalla näkyy -kuvake. Tällöin lisätiedot saa auki vuoroa napauttamalla.

Jos Easy Työaika™ -tuote on käytössä ja käyttäjälllä on moduuli Työvuoron aloittaminen ja lopettaminen työvuorolistalta (mobiili), näytetään vuoron kohdalla myös työaikakirjauksen aloituspainike, jos kirjauksen aloittaminen on työvuoron asetusten mukaan sallittu. Kirjauksen ollessa käynnissä vuoron kohdalla näkyy lopetuspainike, jolla kirjauksen voi päättää.

Työvuorolistalla näytettäviä tapahtumia voi suodattaa oikean ylänurkan -painiketta painamalla. Jos vaikuttaa siltä, etteivät kaikki tapahtumat näy, kannattaa varmistaa, ettei suodattimiin ole valittu mitään ylimääräistä.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 0 / 5. Arvosteluita yhteensä: 0

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluatko kertoa meille, kuinka voisimme parantaa ohjeen sisältöä?

Jos haluat vastauksen lähettämääsi palautteeseen, ole hyvä ja syötä mukaan yhteystietosi.