Maxtech-mobiilisovellus: Kirjausmallin määrittäminen työlle

Yleistä

Maxtech-mobiilisovelluksen Työt-toiminnossa työtä napauttamalla aukeaa työn tarkempien tietojen tarkastelunäkymä, jossa seuraavia tietoja päästään syöttämään, mikäli ne on työn kirjausmallille sallittu: Asiakas, Kohde, Projekti, Työluokka, Kustannuspaikka ja Lisätiedot.

Työlle kirjattavien seurantatasojen määrittäminen

1. Mene valikossa Hallinta > Työaika ja palkat > Kirjausmallit > lisää kirjausmalli ja valitse kirjausasetuksiin ne seurantatasot joita työlle voidaan kirjata > Tallenna
  1. Mene valikossa Hallinta > Työt > Lisää uusi työ tai muokkaa olemassa olevaa > valitse Seurantatasot-välilehti > valitse Kirjausmalli-asetukseen lisäämäsi kirjausmalli > Tallenna