Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poissaoloanomusten lähettäminen (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työaika™ -tuotetta. Lisäksi Maxtech Easy Työaika™ -tuotteen mobiilipoissaoloanomuksille on oma ohjeet. Poissaoloanomusten käsittelyyn on erillinen ohje.
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Poissaoloanomusten lähettämiseen liittyvät oikeudet

Poissaoloanomusten lähettäminen -näkymässä voi lähettää poissaoloanomuksen esihenkilön hyväksyttäväksi. Anomukset lähetetään sähköpostilla henkilön tietoihin asetetulle poissaoloanomusten vastaanottajalle.

Poissaoloanomus lähetetään valitsemalla poissaolon tyyppi ja aikaväli ja syöttämällä tarvittaessa kesto (jos halutaan käyttää muuta kuin henkilön työsopimukselle asetettua päivittäistä normaalityöaikaa). Tyypeissä valittavana näkyvät poissaolotyyppisiksi merkityt aikatapahtumatyypit. Lisätietoa-kenttään voi tarvittaessa syöttää lisätietoja anomusten käsittelijälle.

Lähetetyt poissaoloanomukset näkyvät Anotut poissaolot -taulukossa näkymän alareunassa. Taulukosta näkee anomusten tilat ja voi tarvittaessa poistaa anomuksia.

Esihenkilön käsiteltyä anomuksen päätöksestä tulee viesti sähköpostiin ja anomuksen tila päivittyy Anotut poissaolot -taulukkoon. Jos anomus hyväksyttiin, sen mukaiset tapahtumat syntyvät järjestelmään.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 0 / 5. Arvosteluita yhteensä: 0

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluatko kertoa meille, kuinka voisimme parantaa ohjeen sisältöä?

Jos haluat vastauksen lähettämääsi palautteeseen, ole hyvä ja syötä mukaan yhteystietosi.