Tapahtumien massamuokkaus

Yleistä

Järjestelmän raporteilla on mahdollista tehdä tapahtumien massamuokkauksia sen sijaan, että muokkaisit jokaista riviä yksitellen.

Tapahtumien massamuokkaaminen raporteilla

Tapahtumien valinta

Voit valita tapahtumat jokaiselta välilehdeltä klikkaamalla Valitse Kaikki tai -painikkeesta vain näkyvän välilehden tapahtumat.

Toiminnot valituille -valikko

Valituille tapahtumille tehtävät toiminnot löytyvät sivun alareunasta. Valikossa näkyvät toiminnot riippuvat käyttäjäoikeuksista, joita käyttäjälle on annettu. Tapahtumia voi muokata, lukita, viedä roskakoriin, hyväksyä/hylätä sekä muuttaa palkkojen ja laskutuksen siirron tilaa.

Muokkaaminen

Valitse tapahtumat joita haluat muokata ja klikkaa alhaalta Toiminnot valituille -painiketta. Muokkaa toiminnosta löydät paljon eri asetuksia, joita voit muokata valitsemillesi tapahtumille. Laita valintaruksi asetuksen kohdalle tai valitse pudotusvalikosta haluamasi asetus ja klikkaa Lähetä-painiketta.

Ohjaustiedot

Tapahtumille muodostuneita palkkarivejä on mahdollista muokata palkanlaskennan ohjaustiedoilla. Ohjaustietoja voi lisätä yksittäisille tapahtumille klikkaamalla Ohjaustiedot-sarakkeen -painiketta tai massamuokkaamalla useita tapahtumia. Mikäli haluat poistaa tapahtumalta esimerkiksi iltalisä-palkkarivin, niin on suositeltavaa käyttää Ei iltalisiä -ohjaustietoa kuin, että poistaisi kyseisen rivin laittamalla sen roskiin, jolloin automaattinen palkkarivien lasketa menee pois päältä.

Ohjaustiedon määrittäminen yhdelle tapahtumalle

Lisääminen: Klikkaa ohjaustiedot-sarakkeessa näkyvää -painiketta, valitse haluamasi ohjaustiedot ja Tallenna.

Poistaminen: Klikkaa ohjaustiedot-sarakkeessa näkyvää -painiketta, poista valinta halutuilta ohjaustiedoilta ja Tallenna.

Ohjaustietojen määrittäminen useille tapahtumille

Ohjaustietojen lisääminen

1. Valitse haluamasi tapahtumat –> klikkaa Toiminnot valituille -painiketta –> Muokkaa
  2. Laita ruksi Aseta palkanlaskennan ohjaustiedot -asetukseen
  3. Ota ruksi pois Säilytä nykyinen -sarakkeesta ja laita ruksi Uusi arvo -sarakkeeseen niiden ohjaustietojen kohdalle, joita haluat lisätä
  4. Klikkaa Lähetä-painiketta

Ohjaustietojen poistaminen

1. Valitse haluamasi tapahtumat –> klikkaa Toiminnot valituille -painiketta –> Muokkaa
  2. Laita ruksi Aseta palkanlaskennan ohjaustiedot -asetukseen
  3. Ota ruksi pois Säilytä nykyinen -sarakkeesta niiden ohjaustietojen kohdalta, joita haluat poistaa
  4. Klikkaa Lähetä-painiketta