Kohderaportti (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työkartta™ -tuotetta.
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Seuraavat moduulit määrittävät kohderaporttiin liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
KohderaporttiPääsy tähän näkymään

Kohderaportti-näkymässä voi tarkastella mobiilisovelluksen karttanäkymällä tallennettuja ajoneuvojen käyntejä kohteissa valitulla aikavälillä. Raportti näyttää kullekin ajoneuvolle erittelyn ajoluokittain sekä yhteenvedon kohteittain. Erittelystä käyvät ilmi kyseisellä ajoneuvolla eri ajoluokille kirjatut ajot sekä niiden sijoittuminen kohteiden alueelle. Ajoluokista voidaan tarkastaa esimerkiksi, että hiekoitus ja auraus on suoritettu alueella sovitusti. Erittelyssä näkyy lisäksi asetuksissa valitut lisätiedot.

Yhteenvedossa kullekin ajoneuvolle näytetään kohteittain käyntien määrä valitulla aikavälillä, kohteessa vietetty aika yhteensä ja eriteltynä liikkeessä ja paikallaan käytettyyn aikaan sekä kohteen alueella kuljettu matka.

Kohteiden näkyminen kohderaportilla edellyttää, että niille on määritetty alue.

Kohderaportin asetukset

-kuvake näkymän yläreunassa

Näkymässä hallinnoidaan Kohderaportti-näkymän organisaatiotason asetuksia ja oletusvalintoja. Jos asetusnäkymä avataan Kohderaportti-näkymästä, se näyttää suoraan kohderaporttiin liittyvät asetukset. Muuten on valittava asetusnäkymän vasemmasta reunasta kohta Kohderaportti.

asetusmerkitys
Näytä ajanjaksoNäyttää kohdekäynnin aloitus- ja lopetusajan yhdessä sarakkeessa.
Näytä aloitusaikaNäyttää kohdekäynnin aloitusajan omassa sarakkeessaan.
Näytä lopetusaikaNäyttää kohdekäynnin lopetusajan omassa sarakkeessaan.
Näytä nopeusNäyttää ajon keskinopeuden ja huippunopeuden (suluissa) omassa sarakkeessaan.
Näytä ajoluokkaNäyttää ajotapahtuman ajoluokan omassa sarakkeessaan.
Näytä myös kohteet, joissa ei ole käyntejäJos ei ole valittuna, raportilla näytetään vain kohteet, joissa on valitulla aikavälillä vähintään yksi käynti.
Aika (sekuntia), joka ajoneuvon tulee olla kohteessa, että ajo merkitään kohteelleAsetuksella voidaan asettaa minimiaika, joka kohteen alueella on oltava, jotta raportti näyttää ajon tapahtuneen kyseisessä kohteessa. Tätä tarvitaan yleensä vain, jos jonkin kohteen alueen läpi joudutaan ajoittain ajamaan siten, ettei kohteessa tehdä mitään.

Asetus on yhteinen kaikille organisaation käyttäjille ja vain pääkäyttäjien muokattavissa. Asetus on yhteinen kohderaportille ja kohteiden yhteenvetoraportille.
Aikaraja (sekuntia), jonka verran ajoneuvo saa käydä kohteen ulkopuolellaMäärittää, kuinka kauan kohteen alueelta pitää olla ulkona ennen kuin ajo kohteessa merkitään päättyneeksi. Lyhyempi aika antaa tarkemmat tiedot, mutta voi päättää ajon ennenaikaisesti, jos kohteen alueen laidalla liikutaan paljon.

Asetus on yhteinen kaikille organisaation käyttäjille ja vain pääkäyttäjien muokattavissa. Asetus on yhteinen kohderaportille ja kohteiden yhteenvetoraportille.
Kohdenna siirtymäajot aina kohteelleJos on valittu, myös kohteiden väliset siirtymäajot lasketaan kohteissa tapahtuneiksi riippumatta siitä, ovatko ne kohteen alueella.

Asetus on yhteinen kaikille organisaation käyttäjille ja vain pääkäyttäjien muokattavissa. Asetus on yhteinen kohderaportille ja kohteiden yhteenvetoraportille.
Näytä aika liikkuneenaNäyttää omassa sarakkeessa, kuinka pitkä aika kohteen alueella olosta on oltu liikkeessä.

Asetus on yhteinen kohderaportille ja kohteiden yhteenvetoraportille.
Näytä aika pysähdyksissäNäyttää omassa sarakkeessa, kuinka pitkä aika kohteen alueella olosta on oltu paikallaan.

Asetus on yhteinen kohderaportille ja kohteiden yhteenvetoraportille.
Näytä kohteessa kuljettu matkaNäyttää kohteessa kuljetun matkan omassa sarakkeessaan.

Asetus on yhteinen kohderaportille ja kohteiden yhteenvetoraportille.
Näytä kohteessa vietetty aikaNäyttää kohteessa vietetyn ajan omassa sarakkeessaan.

Asetus on yhteinen kohderaportille ja kohteiden yhteenvetoraportille.
Piilota tyhjät kohteetPiilottaa tapahtumat, joilta puuttuu kohde.

Asetus on yhteinen kohderaportille ja kohteiden yhteenvetoraportille.