Tuotteiden ja moduulien hallinta (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee tuotteita:
– Maxtech Easy Työvuorot™

Seuraavat moduulit määrittävät tuotteiden ja moduulien hallintaan liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Tuotteiden ja moduulien hallintaPääsy tähän näkymään

Tuotteiden ja moduulien hallinta -näkymässä määritetään käytössä olevat Maxtech Easy™ -tuotteet ja niiden lisäominaisuudet.

Lisättäessä uusia tuotteita käyttöön järjestelmä saattaa ehdottaa uusia asetuksia käyttäjäprofiileille sekä uusia moduuleja toimintoprofiileille. Ehdotukset koskevat järjestelmän malleista luotuja profiileja ja ovat yleensä hyvä lähtökohta käytölle.