Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Poissaoloanomusten lähettäminen (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työaika™ -tuotetta. Lisäksi Maxtech Easy Työaika™ -tuotteen mobiilipoissaoloanomuksille on oma ohjeet. Poissaoloanomusten käsittelyyn on erillinen ohje.
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Seuraavat moduulit määrittävät poissaoloanomusten lähettämiseen liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Poissaoloanomusten lähettäminenPääsy tähän näkymään

Poissaoloanomusten lähettäminen -näkymässä voi lähettää poissaoloanomuksen esihenkilön hyväksyttäväksi. Anomukset lähetetään sähköpostilla henkilön tietoihin asetetulle poissaoloanomusten vastaanottajalle.

Poissaoloanomus lähetetään valitsemalla poissaolon tyyppi ja aikaväli ja syöttämällä tarvittaessa kesto (jos halutaan käyttää muuta kuin henkilön työsopimukselle asetettua päivittäistä normaalityöaikaa). Tyypeissä valittavana näkyvät poissaolotyyppisiksi merkityt aikatapahtumatyypit. Lisätietoa-kenttään voi tarvittaessa syöttää lisätietoja anomusten käsittelijälle.

Lähetetyt poissaoloanomukset näkyvät Anotut poissaolot -taulukossa näkymän alareunassa. Taulukosta näkee anomusten tilat ja voi tarvittaessa poistaa anomuksia.

Esihenkilön käsiteltyä anomuksen päätöksestä tulee viesti sähköpostiin ja anomuksen tila päivittyy Anotut poissaolot -taulukkoon. Jos anomus hyväksyttiin, sen mukaiset tapahtumat syntyvät järjestelmään.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 0 / 5. Arvosteluita yhteensä: 0

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluamme kehittää ohjetta palautteesi perusteella.

Kerro kuinka voimme parantaa ohjeen sisältöä?