Tuntiraportti (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy™ -palvelua. Näkymästä on erillinen ohje Maxtech Pro™-palvelulle.

Tuntiraportti-näkymässä voi tarkastella järjestelmään tehtyjä kirjauksia ja niiden perusteella laskettuja lisä- ja ylitöitä sekä sunnuntai- ja pyhätöitä raporttimuodossa. Tapahtumia voi hakea halutuilla suodattimilla ja lajittelu-suodattimella voi muodostaa raportin halutulla ryhmittelyllä.

Tapahtuman voi avata muokattavaksi Tapahtumien hallinnointinäkymässä painamalla tapahtumarivin vasemmassa reunassa näkyvää kynäkuvaketta.

Tuntiraporttiin liittyvät oikeudet
Seuraavat moduulit määrittävät Tuntiraporttiin liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan Toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
TuntiraporttiPääsy tähän näkymään

Raportilla näkyvät sarakkeet voi valita raportin yläreunan Sarakkeet-painikkeen takaa.