Maxtech-mobiilisovelluksen versio 1.26 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä juuri julkaistun Maxtech-mobiilisovelluksen oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Tapahtumalistalla näkyvien tapahtumien järjestäminen vanhimmasta uusimpaan

Tuotteetmoduulit
Työaika™Tapahtumat (mobiili)

Tapahtumalistan asetuksiin on lisätty mahdollisuus muuttaa tapahtumien näyttäminen vanhimmasta uusimpaan tai päin vastoin.

Tuki Azure AD tunnistautumiseen kirjautumisen yhteydessä

Ohjeistus löytyy täältä.

Sovelluksen yleinen optimointi

Sovellukseen kirjautumisen ja käytön yhteydessä ladattavien tietojen optimointi, joka nopeuttaa sovelluksen käyttöä.

Korjaukset

• Tuntikirjaus herjaa pakollisesta seurantatasosta, kun seurantataso on määritelty piilotettavaksi työn asetuksissa