Järjestelmän versio 2022.51 julkaistu

Uudet ominaisuudet

Tiedon tuominen järjestelmään

Tiedon tuontitoiminnallisuuteen on tulossa huomattavia parannuksia. Ominaisuudesta löytyy erillinen artikkeli.

Taulunäkymään lisätään tiedon tuonti-painike, josta voi ladata täytettävän excel-mallitiedoston ja toteuttaa tuonnin. Käyttäjä voi määrittää, mitä kenttiä tuonnissa halutaan käyttää. Jos tieto on jo tallennettuna järjestelmään, rivi päivitetään.

Tuonnille lisätään alkuvaiheessa tuki henkilöiden, työluokkien, asiakkaiden, kohteiden, töiden ja kustannuspaikkojen sekä tuotteiden tuontiin.

Parannukset

Kalenteri

Kun vuorosta otetaan tekijä pois, tapahtuma siirtyi ”Tapahtumat ilman työntekijää” -riviksi ja siinä yhteydessä aikoja muutettiin kalenterin toiminnallisuuden mukaiseksi. Korjattiin niin, että vuoron aikoja ei muuteta tuossa yhteydessä, koska silloin vuoron alkuperäisen ajan tiedot menetetään (joudutaan etsimään historiatiedoista alkuperäinen aika).

Poissaoloviennit

Poissaolovientejä tehdessä, jos vietävällä jaksolla ei ollut poissaoloja, tiedostoa ei muodostunut ollenkaan. Tähän tehtiin parannus, että on mahdollista saada muodostumaan tyhjä tiedosto (tämä vaatii Maxtechin päästä aktivoinnin). Joissakin tapauksissa on tärkeää, että tiedosto muodostuu, vaikka onkin tyhjä, koska voidaan varmistua, että vienti kuitenkin onnistui vaikka poissaoloja ei olisikaan jaksolla.

Procountor-palkkavienti

Lisättiin mahdollisuus viedä tapahtuman lisätiedot rivikommentiksi.

Bugikorjaukset

Saldoraportit

Saldon summa muuttui muutoksista, jotka tehtiin päivämäärille ennen välisaldoa. Tähän tehdään korjaus, että summa näkyy oikein koko historia-näkymässä ja päänäkymän listassa.

Kustannuspaikan poisputoaminen mobiilituntikirjauksessa

Havaittiin, että henkilön kustannuspaikka putoaa pois tapahtuman lopetushetkellä Maxtech- mobiilituntikirjauksessa. Tämä korjattiin niin, että kustannuspaikkatieto säilyy tapahtuman lopetuksessa kuten pitää.