Tiedon tuonti järjestelmään

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Alla mainituille sivuille on lisätty mahdollisuus tuoda tietoa ulkoisesta tiedostosta. Tuonti tehdään klikkaamalla sivun alareunassa olevaa Tiedon tuonti -painiketta. Tuonnissa tulee käyttää ladattavaa mallitiedostoa, jotta tuonti onnistuu.

Henkilöt, Asiakkaat, Kohteet, Työt, Työluokat, Kustannuspaikat, Tuotteet

Tuonnilla voidaan joko tuoda uusia rivejä tai päivittää olemassa olevia. Mikäli tuontitiedostossa on annettu arvo joillekin niistä kentistä, mitkä ovat käytettävissä rivin tunnistamiseen (merkitty tähdellä tuontitiedostossa), ja arvojen perusteella löytyy olemassa oleva rivi, se päivitetään annetuilla tiedoilla. Muuten lisätään uusi rivi.

Näin tuot esimerkiksi asiakkaita:

1. Mene valikossa Hallinta > Asiakkaat-sivulle
  2. Klikkaa Tiedon tuonti -painiketta

3. Klikkaa Lataa mallitiedosto -painiketta sivun alaosasta

4. Muokkaa tiedostoa tietokoneellasi ja tallenna

5. Klikkaa Valitse tiedosto -painiketta ja valitse muokkaamasi tiedosto

6. Klikkaa Toteuta tuonti -painiketta