Maxtech-mobiilisovelluksen versio 1.28 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä juuri julkaistun Maxtech-mobiilisovelluksen oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Mobiilisovelluksen uudet ominaisuudet

Poissaoloanomusten lähettäminen

TUotteetmoduulit
Työaika+™
Easy Työaika™
Poissaoloanomusten lähettäminen (mobiili)

Lisätty mahdollisuus poissaoloanomusten lähettämiseen mobiilisovelluksesta. Lue ominaisuudesta tarkemmin täältä.

Salasanan tilaaminen kirjautumissivulta

TUOTTEETMODUULIT
Kaikki tuotteetKaikki moduulit

Sovelluksen kirjautumissivulta on mahdollista tilata salasanan nollauslinkki käyttäjälle määriteltyyn sähköpostiin.

1. Klikkaa Unohditko salasanasi -tekstiä
  2. Kirjoita sähköpostiosoite ja klikkaa Lähetä-painiketta

Tapahtumailmoituksen sijaintitieto, muokkaaminen ja poistaminen

TUOTTEETMODUULIT
Työaika+™Tapahtumailmoitukset (mobiili)

Tapahtumailmoitusten tarkasteluun on lisätty mahdollisuus poistaa tapahtumailmoituksia tai muuttaa niiden tilaa. Sijaintitiedon tallentaminen valitaan tapahtumailmoitusta lisättäessä. Lue lisää tapahtumailmoituksista.

Mobiilisovelluksen parannukset

• Varallaolokalenterin vuorot näytetään jatkossa aikaisimmasta myöhäisimpään
  • Pikakirjaus-toiminnon työt näytetään jatkossa aakkosjärjestyksessä

Mobiilisovelluksen korjaukset

• Työaikaliukumatuntien synkronointi ei toiminut tietyissä tilanteissa
  • Varallaolokalenterin synkronointia ei toiminut tietyissä tilanteissa
  • Tapahtumailmoituksen tallentaminen ilman sijaintia epäonnistui Android laitteilla ja kaatoi sovelluksen iOS laitteilla