Maxtech-mobiilisovellus: Tapahtumailmoitukset

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Huom! Tapahtumailmoitusten käyttäminen vaatii toiminnallisuuksien määrittämistä web-järjestelmästä, johon liittyen ohjeet löytyvät täältä.

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETMODUULIT
Työaika+™Tapahtumailmoitukset, Tapahtumailmoitukset (Mobiili), Tapahtumailmoitusmallit, Karttaseuranta

Tapahtumailmoituksen aktivointi mobiilisovellukseen

Aktivoi Tapahtumailmoitukset (mobiili)-moduuli käyttäjille, joille haluat sallia tapahtumailmoitusten tallennuksen.

Mikäli halutaan, että mobiilisovelluksesta saadaan tapahtumailmoitukselle paikkatieto, joka voidaan näyttää kartalla, täytyy sovelluksen asetuksista sallia sijaintitiedot. Tapahtumailmoituksen lisäämisen yhteydessä voidaan valita, että sijaintitieto tallennetaan tapahtumailmoitukselle.

Mobiilisovelluksessa tapahtumailmoituksia voi lisätä päänäkymästä omasta toiminnosta:

Voit tehdä tapahtumailmoitusmallin mukaisia ilmoituksia. Mukaan voi liittää myös kuvia. Tehtyjä tapahtumailmoituksia voi myös tarkastella listanäkymässä.

Tapahtumailmoitukselle voi syöttää tapahtuma-ajan, tyypin ja mallin mukaiset kentät. Liitteen (kuvan, tiedoston, kamerasta) voit lisätä plus-ikonia painamalla.

Liitteen (kuvan, tiedoston, kamerasta) voit lisätä plus-ikonia painamalla.

Sijaintitiedoin tallennettu tapahtumailmoitus näkyy puhelimen karttanäkymässä -kuvakkeena. Tapahtumailmoituksen tiedot voi tarkistaa klikkaamalla kuvaketta ja avata sen myös tarkempaan tarkasteluun klikkaamalla Avaa-linkkiä ruudun alareunasta.

Tapahtumailmoituksia voi tarkastella Tapahtumailmoitukset toiminnossa. Tapahtumia voi suodattaa ( -kuvake) aikavälillä ja tyypillä. Tapahtumailmoituksia voi myös poistaa avaamalla tapahtumailmoituksen ja klikkaamalla Poista-painiketta. Tapahtumailmoituksen Tila-arvoa voi muuttaa tapahtumailmoitusmallin mukaisesti.