Maxtech-mobiilisovellus: Tapahtumailmoitukset

Huom! Tapahtumailmoitusten käyttäminen vaatii toiminnallisuuksien määrittämistä web-järjestelmästä, johon liittyen ohjeet löytyvät täältä.

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETMODUULIT
Työaika+™Tapahtumailmoitukset, Tapahtumailmoitukset (Mobiili), Tapahtumailmoitusmallit, Karttaseuranta

Tapahtumailmoituksen aktivointi mobiilisovellukseen

Aktivoi Tapahtumailmoitukset (mobiili)-moduuli käyttäjille, joille haluat sallia tapahtumailmoitusten tallennuksen.

Mikäli halutaan, että mobiilisovelluksesta saadaan tapahtumailmoitukselle paikkatieto, joka voidaan näyttää kartalla, täytyy sovelluksen asetuksista sallia sijaintitiedot , sekä erillisellä asetuksella sallia sijainnin tallennus tapahtumailmoituksille:

Mobiilisovelluksessa tapahtumailmoituksia voi lisätä päänäkymästä omasta toiminnosta:

Voit tehdä tapahtumailmoitusmallin mukaisia ilmoituksia. Mukaan voi liittää myös kuvia. Tehtyjä tapahtumailmoituksia voi myös tarkastella listanäkymässä.

Tapahtumailmoitukselle voi syöttää tapahtuma-ajan, tyypin ja mallin mukaiset kentät. Liitteen (kuvan, tiedoston, kamerasta) voit lisätä plus-ikonia painamalla.