Tapahtumailmoitukset

Tapahtumailmoitukset-toiminnolla voi raportoida kentältä / työkohteista ilmoituksia tai hälytyksiä, jotka on syytä huomioida kentällä työskennellessä. Tapahtumailmoitukseen vaadittavat tiedot voi helposti konfiguroida vastaamaan organisaation tarvetta, jotta tärkeää tietoa ei jää syöttämättä.

Tapahtumailmoituksia voi syöttää kätevästi mobiilisovelluksesta ja ne näytetään karttanäkymissä.

TUOTTEETMODUULIT
Työaika+™Tapahtumailmoitukset, Tapahtumailmoitukset (mobiili), Tapahtumailmoitusmallit, Karttaseuranta

Käytön valmistelu

Tapahtumailmoitukset-toiminto vaatii Maxtech-mobiilisovelluksen ja tapahtumailmoitukset-moduulin aktivoinnin, tämän voit pyytää käyttötuesta tuki@maxtech.fi.

Tapahtumailmoitustyyppien määrittäminen

Järjestelmästä löytyy esimääritettyjä tapahtumailmoitustyyppejä, joita voit hyödyntää vapaasti. Voit myös lisätä järjestelmään omia tapahtumailmoitustyyppejä käyttötarpeen mukaan. Tapahtumailmoitustyyppejä hallitaan Valikosta Tapahtumailmoitukset > Tapahtumailmoitustyypit.

Tapahtumailmoitusmallin määritys

Lisää uusi tapahtumailmoitusmalli järjestelmään. Mallin tarkoituksena on määrittää, mitä kenttiä syötetään tapahtumailmoitukseen. Kentät voi merkitä pakolliseksi, ja kenttien järjestyksen voi muuttaa mieleisekseen.

Salli liitteiden lisääminen, jos haluat, että tapahtumailmoitukseen voidaan liittää kuvia.

Tapahtumailmoituksen aktivointi mobiilisovellukseen

Aktivoi tapahtumailmoitukset (mobiili)-moduuli käyttäjille, joille haluat sallia tapahtumailmoitusten tallennuksen.

Mikäli halutaan, että mobiilisovelluksesta saadaan tapahtumailmoitukselle paikkatieto, joka voidaan näyttää kartalla, täytyy sovelluksen asetuksista sallia sijaintitiedot , sekä erillisellä asetuksella sallia sijainnin tallennus tapahtumailmoituksille:

Mobiilisovelluksessa tapahtumailmoituksia voi lisätä päänäkymästä omasta toiminnosta:

Voit tehdä tapahtumailmoitusmallin mukaisia ilmoituksia. Mukaan voi liittää myös kuvia. Tehtyjä tapahtumailmoituksia voi myös tarkastella listanäkymässä.

Tapahtumailmoitukselle voi syöttää tapahtuma-ajan, tyypin ja mallin mukaiset kentät. Liitteen (kuvan, tiedoston, kamerasta) voit lisätä plus-ikonia painamalla.

Tallennettu tapahtumailmoitus näkyy karttanäkymässä.

Tapahtumailmoitukset näkyvät pro.maxtech.fi-järjestelmässä, josta ne voi merkitä käsitellyksi, katsoa tapahtumailmoitukseen liitetyt kuvalinkit, tallentaa ilmoituksen pdf-muodossa, tehdä työn tapahtumailmoituksesta tai lähettää sähköpostilla.