Maxtech-mobiilisovellus: Sijaintivaatimusten asettaminen

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Asetukset vaikuttavat sovelluksen sijaintitietoja hyödyntäviin toimintoihin.

Sijaintiasetusten aktivoiminen

Puhelimen asetukset: Mene puhelimen asetuksiin ja salli Maxtech-mobiilisovellukselle sijaintilupa. Asetus löytyy puhelimesi valikosta: Sovellukset > Maxtech > Käyttöoikeudet > Sijaintilupa. (polku vaihtelee puhelinmallista riippuen)

Sovelluksen asetukset: klikkaa vasemmasta yläkulmasta Menu- nappia > Asetukset > Tallenna sijaintitiedot reaaliaikakirjaukselle > Aktiiviseksi.

Sijaintitieto tallentuu tapahtumalle ja on tarkistettavissa esimerkiksi web-järjestelmän tapahtumalistalta. Sijainti sarakkeen saat asetettua näkyviin tapahtumalista sivun asetuksista > Tapahtumalista-välilehti > Tapahtumalista – näkyvät tiedot > Sijainti-kohtaan ruksi.