Järjestelmän versio 2023.19 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2023.19 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Järjestelmän parannukset

Näytä / Piilota kenttien ohjeet

TUOTTEETMODUULIT
KaikkiKaikki

Hallinta sivuille on lisätty mahdollisuus näyttää/piilottaa kenttien ohjeet. Tämä selkeyttää näkymää, mikäli ohjetekstejä on paljon. Kenttien ohjeiden näkymistä voi vaihtaa taulukon yläreunassa olevasta napista.

-Piilota kenttien ohjeet

-Näytä kenttien ohjeet

Kalenteri: Luo korvaava vuoro, kun vuoro merkitään poissaoloksi

TUOTTEETMODUULIT
Työvuorot™Kalenteri

Kalenteriin on lisätty uusi toiminnallisuus, kun suunniteltu vuoro muutetaan toteutuneeksi poissaoloksi. Tämä auttaa työvuorojen suunnittelijaa resursoimaan vuoron toiselle henkilölle. Asetus löytyy Kalenteri sivun asetuksista ( -painike).

Mikäli asetus on Kyllä, niin Tapahtumat ilman työntekijää -riville muodostetaan vastaava vuoro automaattisesti. Mikäli asetus on Kysy, niin uuden vuoron luomisesta kysytään vahvistus.

Kalenteri: Muuta henkilö suunnitelluille tapahtumille

TUOTTEETMODUULIT
Työvuorot™Suunniteltujen vuorojen henkilövaihdos

Kalenteriin on lisätty toiminnallisuus, jolla voidaan siirtää suunnitellut tapahtumat toiselle henkilölle. Tämä on hyödyllinen esimerkiksi, kun lomalle jäävän vuorot halutaan siirtää toiselle työntekijälle. Myös toistuvat tapahtumat siirretään, jolloin uudelle henkilölle muodostuu omat toistuvat tapahtumat valitulle aikavälille.

Mikäli työntekijän työsuhde loppuu ja hänelle suunnitellut tapahtumat halutaan siirtää jatkossa toiselle tekijälle voidaan loppupäivä jättää avoimeksi. Suunnitellut tapahtumat ovat jatkossa uudella henkilöllä ja vanhan henkilön toistuvavuoro päätetään valitun alkupäivän mukaisesti.

Tapahtuman syöttötapa näkyviin tuntiraportille

TUOTTEETMODUULIT
Työaika™
Easy Työaika™
Työvuorot™
Tuntiraportti

Tapahtuman syöttötapa -sarakkeen voi valita näkyviin nyt myös tuntiraportilla. Tapahtuman syöttötapa -suodattimella voidaan suodattaa tarkasteltavaksi esimerkiksi pelkästään Mobiilisovelluksen työvuorolista -toiminnolla kirjatut tapahtumat.

Järjestelmän korjaukset

Pikaoikeudet sisältöön: Yksiköiden esihenkilömäärityksiin perustuvat oikeudet

Yksiköiden esihenkilömäärityksiin perustuvat oikeudet – asetus on korjattu siten, että erillistä sisältöprofiilia ei välttämättä tarvita. Pikaoikeudet sisältöön määritellään Käyttäjäprofiilille. Asetuksella annetaan automaattisesti oikeus tyhjään yksikköön sekä niihin yksiköihin, joihin käyttäjään sidottu henkilö on merkitty esihenkilöksi sekä henkilöihin ja ajoneuvoihin jotka kuuluvat kyseisiin yksiköihin. Oikeuksia voidaan tarvittaessa laajentaa aktivoimalla käyttäjäprofiilille erillisiä sisältöprofiileja.