Järjestelmän versio 2023.39 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2023.39 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Järjestelmän parannukset

Kalenteri: tiivistetty näkymä

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Työvuorot™, Maxtech Työaika™, Easy Työaika™Kalenteri

Kalenteriin on tehty tiivistetty näkymä. Asetuksen ollessa käytössä, vähennetään tyhjää tilaa niin, että kalenteriin mahtuu yhtäaikaisesti enemmän tietoa. Yhdistä tiivistetty näkymän tiheys koko ruudun näkymään, tilaa tulee vieläkin enemmän!

Ominaisuus helpottaa työvuorojen suunnittelua isolle porukalle.

Kalenteri: Toistuvien vuorojen hallintapaneeli

Toistuvien vuorojen hallintapaneeliin on koottu kaikki työvuorot. Toiminnot, jotka ovat mahdollisia paneelin kautta:

• Toistuvien vuorojen suodattaminen asiakkaan, kohteen ja työtehtävän suhteen
  • Näytä päättyneet vuorot em. suodattimien suhteen
  • Listalta nähdään vuoron toisto, tapahtuman kesto ja muodostuneiden vuorojen lukumäärä
  • Vuorojen muokkaaminen suoraan listanäkymästä (kynä-ikoni).
    • Voit muuttaa aikoja, seurantatasoja, toistoja tai muita tietoja kuten tekijän alkaen päivästä.
    • Voit päättää vuoron.

Toiminta helpottaa olennaisesti työvuorojen kokonaistilanteen havaitsemista ja hallintaa toistuvien vuorojen määrän ollessa suuri. Yhdestä näkymästä näet esim. tietyn asiakkaan kaikki toistuvat vuorot ja esimerkiksi asiakkuuden päättyessä näkymää voi hyödyntää asiakkaan kaikkien vuorojen päättämisessä.

Kirjausten aloitus- ja lopetusajan portaittainen tasaaminen

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro: Työaika, Työaika+, Työvuorot, Työvuorot+Työajan tasaus

Työlle on lisätty asetus, jonka perusteella  aloitus- ja lopetusaika tasataan portaittain haluttuun tasalukuun.

Yksinkertaistettuna toiminnallisuus on, että käyttäjällä olisi mahdollisuus kirjata tunteja esim. vain 15 min tarkkuudella. ”Sallittuja” aloitusaikoja olisi tällöin vain esim. klo 6:00, 6:15, 6:30, 6:45, 7:00 jne. Oikea aloitusaika (tai lopetusaika) tarttuu automaattisesti lähimpään tai seuraavaan varttiin asetuksen perusteella.

• Mahdolliset valinnat aloitus- ja lopetusajan tasaamiselle: 5 min, 15 min, 30 min, 60 min
  • Esim. jos tasataan lähimpään 15 minuuttiin:
    • Aloitusaika 5:57 -> klo 6:00
    • Aloitusaika 6:09 -> klo 6:15
    • Aloitusaika 6:18 -> klo 6:15 jne.

Tasaus tehdään vuorokauden vaihteessa kirjauksille.

Kartta: Vanha karttanäkymä korvataan uudella

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro: AjoneuvopaikannusKarttanäkymä

Siirtymä vanhaan karttanäkymään poistetaan ja käyttäjille sallitaan vain uusi karttanäkymä.

Työkartta: Sopimustöiden asettaminen tauolle ja palauttaminen tauolta

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech ProTyökartta
Työkartta-sovellukseen liittyvä toiminnallisuus, jossa sopimustöitä voidaan tauottaa tiettyyn päivään asti. Tauottaminen on tarpeellista tilanteessa, jossa aurausta ei ole tarpeellista tehdä, koska ei ole satanut lunta.