Maxtech mobiilisovelluksen versio 1.33 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech mobiilisovelluksen version 1.33 oleellisimmat uudet ominaisuudet, parannukset ja muutokset.

Sisäinen viestintä

TUOTTEETMODUULIT
Työaika+™
Työvuorot+™
Sisäinen viestintä

Maxtechin Sisäinen viestintä -toiminnallisuus mahdollistaa viestien lähettämisen web-järjestelmästä henkilöstölle Maxtech-mobiilisovellukseen. Sisäinen viestintä on yksisuuntaista eli viesteihin ei pysty vastaamaan. Viesteille voi asettaa lukukuittauksen, jolloin työnjohto voi varmistua, että työntekijä on lukenut viestin.

Voit tutustua ominaisuuteen tarkemmin täällä.

Mobiilisovellukseen tuki QR-koodilla kirjautumiseen

TUOTTEETMODUULIT
Työkartta™
Kirjautuminen toiseen laitteeseen QR-koodilla (mobiili)

Tilanteessa, jossa Työkartta-sovellus on kiinteästi ajoneuvossa (yhteiskäyttölaite), on mahdollista asettaa kirjautumistavaksi QR-koodilla kirjautuminen. Työntekijä voi siis kirjautua ilman käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä yhteiskäyttölaitteeseen lukemalla QR-koodin omalla puhelimella laitteesta johon on kirjautumassa. Tällöin voidaan kirjautua henkilökohtaiseen puhelimeen kirjautuneella käyttäjällä helposti.

Moduuli tuo yhteiskäyttölaitteeseen ”Kirjaudu sisään QR-koodilla”-valinnan, jolla saadaan näkyviin vaihtuva QR-koodi, joka luetaan omaan puhelimeen asennetulla Maxtech-sovelluksella, johon on kirjauduttu henkilökohtaisella tunnuksella.

Mahdollisuus kytkeä NFC-tunnisteen taustaluku pois päältä

TUOTTEETMODUULIT
Työaika™
 NFC-tuntikirjaus (mobiili),  Kuljettajaksi kirjautuminen NFC-leimauksella (mobiili)
Olemme saaneet palautetta asiakkailta tilanteista, joissa Maxtech-sovellus ponnahtelee näkyville esimerkiksi silloin, kun puhelimen kotelossa on NFC-sirulla varustettu bussikortti tai pankkikortti. Tämä häiritsee käyttöä.

Mobiilisovellukseen on nyt tehty asetus, jolla voi estää tunnisteiden taustalla lukemisen, tällöin sovellus lukee tunnisteita vain ollessaan aktiivinen.

Muut parannukset ja korjaukset

• Avoimet vuorot: Avoimien vuorojen listanäkymässä ei virheellisesti näytetty asiakkaan ja kohteen tietoja. Korjattu näkyvyys.
  • Työkartta: Yhteiskäyttölaitteella ajoneuvon voi asettaa kiinteästi, eli oletusajoneuvo on yhtäkuin kiinteä ajoneuvo. Muutoksen taustalla on, että työkartan laskutus perustuu ajoneuvojen määrään joissa on työkartta-sovelluksia käytössä.