Järjestelmän versio 2024.40 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2024.40 oleellisimmat parannukset ja muutokset.

Järjestelmän parannukset ja uudet ominaisuudet

Toimia työvuorolistan korvaamiseksi uudella versiolla

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro Työvuorot, Työvuorot+™
Työvuorolista (beta)

Web-järjestelmän työvuorolistasta on saatavilla uusi versio, ja tulemme siirtämään asiakkuudet loppuvuoden aikana uuden version piiriin. Vanhalla työvuorolistalla on ollut mahdollisuus uuden versioon kokeilemiseksi. Olemme keränneet uudesta työvuorolistasta palautetta asiakkailta, ja teemme niiden perusteella parannuksia uuteen työvuorolistaversioon, jotta mitään olennaista toiminnallisuutta ei jää kehittämättä ja siirtyminen onnistuu vaivattomasti.

Uutta työvuorolistaa pääsee kokeilemaan työvuorolista-sivulla olevasta ”Kokeile uutta käyttöliittymää”-painikkeella. Jos jokin asia estää uuden työvuorolistan käyttämisen, voi palata käyttämään vanhaa liittymää ja antaa palautetta, miksi siirtymä ei onnistu.

On erittäin tärkeää viimeistään nyt siirtyä käyttämään uutta versiota ja antaa siitä palautetta, jotta voimme huomioida palautteen uuden työvuorolistan kehittämisessä!

Kehitystä jatketaan siirtymästä saadun palautteen perusteella.

Viimeisimmät palautteen perusteella tehdyt korjaukset

• Viikonpäivän näyttäminen tekstinä ja viikonloppujen / arkipyhien värittäminen
  • Seurantatasojen järjestäminen drag and drop-tyyppisesti
  • Yön ylittävä tapahtuma ei näkynyt listauksessa, jos sen lopetuspäivä ei ole valitulla aikavälillä. Korjattiin näkyvyys.
  • Tapahtumalle syötetyn otsikon näyttäminen työvuorolistalla, jos tapahtumalle on syötetty otsikko

Web-kartan korvaaminen uudella versiolla

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro Ajoneuvopaikannus™-tuoteperhe, Työaika+™, Maxtech Pro Työkartta™,
Maxtech Pro Kalustonpaikannus™
Maxtech Pro Kartta

Karttaversio päivitetään uudella. Muutoksen yhteydessä Kartta-sivu avataan aina valikon päätasolta ja muut karttaan ohjaavat sivut poistetaan. Poistuvilla sivuilla on tällä hetkellä tiedote näkymän poistumisesta ja linkki uuteen versioon. Vanha karttaversio poistetaan kaikilta asiakkailta käytöstä julkaisun yhteydessä.

Uudessa kartassa on mm. Maanmittauslaitoksen karttapohjien valinta. Tarkemmat tiedot uuden kartan ominaisuuksista löydät tiedotteesta: Web-järjestelmän kartta päivittymässä uuteen versioon

Järjestelmän muut korjaukset ja parannukset

Optimointia ja tietoturvaparannuksia

• Kalenteri: Isoa tietomäärää haettaessa, sivun latauksen perumismahdollisuus suodatinten uudelleenasettamiseksi
  • Optimoitiin tapahtumien muokkausnäkymän latausnopeuksia.
  • Tietoturvaparannuksia. Järjestelmään tehdään säännöllisesti ulkopuolisen toimijan tekemiä tietoturva-auditointeja ja tehdään korjauksia ja parannuksia suosituksien mukaan.

Rajapintojen ja integraatioiden kehitystä

• SFTP-viennit: Estetään tiedoston ylikirjoitus tilanteessa, jossa kohdetiedosto löytyy jo palvelimelta
  • Netvisor-työaikatiedot: Mahdollisuus tehdä vienti aineistojaksolle lisäävänä. Aiemmin oletuksena korvattiin Netvisorissa oleva aineisto. Tälle tehtiin uusi asetus vientidialogiin. Tästä on apua tilanteessa, jossa viedään aineisto useassa eri viennissä.
  • Netvisor-työaikatiedot: Tapahtuman lisätiedoissa &-merkki aiheutti validointivirheen. Korjattiin.
  • Jydacom työaikakirjausten siirtoon tuki maksuryhmäkotaisille palkkalajien asetuksille.
  • Maxtech API™-dokumentaatio: Lisätty UPSERT-toiminnallisuuden kuvaus dokumentaatioon.

Muut parannukset

• Työaika+™: Lomaraportille lisätty uusi asetus, jolla voidaan määrittää erityislauantaille merkitylle lomapäivälle vähentävätkö lomapäivät lomasaldoa vai eivät. Vastaava asetus tehty julkaisussa 2024.24 sunnuntaille, lauantaille ja arkipyhälle.