Järjestelmän versio 2024.20 julkaistu

Maxtech logo symbol

Tässä Maxtech järjestelmän version 2024.20 oleellisimmat parannukset ja muutokset.

Järjestelmän uudet parannukset

Muutos järjestelmässä tuettuihin kieliin

Poistimme osittain tai puutteelisesti käännetyt kielet järjestelmästä. Järjestelmän tuetut kielet ovat jatkossa suomi ja englanti. Kielen vaihto tapahtuu edelleen tutusta paikasta pro.maxtech.fi-sivustolla oikeasta yläkulmasta.

Tuntiraportti: Suunniteltujen -, Kirjattujen – ja Maksuun menevien tuntien erittely raportilla

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™
Tuntiraportti
Maksettavien tuntien erittely raporteilla

Lisättiin suunniteltujen -, kirjattujen, ja maksuun menevien tuntien erittely myös tuntiraportille. Muutos vaatii moduulin. Vastaava muutos on aiemmin toteutettu bruttopalkkaraportille.

Työtuntien laskentatapa muokattavaksi raportilla

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™
Bruttopalkkaraportti

Aiemmin ohjaustiedot-valinnan kautta muokattavissa oleva työtuntien laskentatapa siirrettiin omaan sarakkeeseen, ja sitä voi muokata sarakkeessa olevan kynä-ikonin kautta.

Muutos on osa suunniteltujen-, kirjattujen- ja maksuun menevien tuntien erittely-kehitystä.

Aluerajoitettu työaikakirjaus: Poikkeamien näyttäminen kalenterissa

TUOTTEETMODUULIT
Maxtech Pro Työaika+™
Maxtech Easy Työaika™
Aluerajoitettu työaikakirjaus
Kalenteri

Aluerajoitetun työaikakirjauksen poikkeamat näytettiin aiemmin vain raporteilla, ne on nyt lisätty myös kalenteri-toimintoon.

Järjestelmän muut parannukset ja bugikorjaukset

• Bruttopalkkaraportti: Palkkarivin lisäystä parannettu
  • Laskutusraportti (aikatapahtumat): Laskutusrivin lisäystä parannettu
  • Palkanlaskennan ja laskutuksen a-hintoja piilotettu organisaatioilta, joissa a-hinnat eivät ole tarpeellisia.
  • Maxtech Pro TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™
    • Ylitöiden ohjaaminen työaikapankkin vaikutti tietyssä tilanteessa virheellisesti viikkotyöajan määrään.
    • Mepco-loma- ja poissaolovienti: Korjattiin tiedoston muodostamista tilanteessa, jossa loma- tai poissaolomerkintä osuu kahdelle vuorokaudelle.
    • Visma Fivaldi laskutusvienti: optimoitiin viennissä tehtävien API-kutsujen määrää
  • Järjestelmän ajan muokkaukseen käytettäviä komponentteja uudistettu raporteilla