Kokonaistyöaikaraportti

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

TuotteetModuulit
Työaika™ ja Työaika+™Kokonaistyöaikaraportti

Kokonaistyöaikaraportti löytyy järjestelmän valikosta Raportit > Kokonaistyöaikaraportti. Kokonaistyöaikaraporttia voidaan käyttää henkilöiden työajan kokonaismäärän sekä keskimääräisen viikkotuntimäärän raportointiin valitulta aikaväliltä. Raportin käyttökohteita ovat esimerkiksi vuoden kokonaistyötuntien seuranta sekä liukumien tasaantuminen seurantajakson aikana. Raportilla voidaan seurata myös toteutuneita ylitöitä.

Alkuvalmistelut

Raportilla huomioidaan tapahtumat, joille on aikatapahtumatyypin asetuksissa valittu Laske kokonaistyöaikaan = kyllä.

Kokonaistyöaikaraportin käyttö

Valitse haluamasi suodattimet ja aikaväli. Huomioithan, että suodattimiin valittu aikaväli tulee olla jaollinen seitsemällä, jotta keskimääräiset työtunnit viikossa -sarakkeeseen muodostuu oikea lukema.

Ylitöiden seuranta kokonaistyöaikaraportilta

Aktivoi Näytä ylityöt -asetus kokonaistyöaikaraportti sivun asetuksista nähdäksesi erittelyn toteutuneista ylitöistä valitulla aikavälillä. Lisäksi voit tehdä valinnat ”Varallaolossa tehtyjen ylitöiden tapahtumatyypit” -kenttään, mikäli organisaatiossanne on tarve eritellä varallaolon aikana tehdyt ylityöt omina tapahtumatyyppeinä.

Ylityöt näkyvät raportilla