Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Laskutusrivit, -aineistot ja kateraportti™

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Yleistä

Laskutusrivit, -aineistot ja kateraportti -laajennus mahdollistaa tehtyjen töiden ja niihin mahdollisesti liittyvien kulujen laskuttamisen asiakkailta. Laskutettavaksi voidaan töiden lisäksi kirjata tuotteita. Tuotteet voidaan lisätä työaikakirjauksen yhteydessä laskutusrivit-toiminnolla tai jälkikäteen useammalla eri tavalla.

Laskutusrivien kirjaaminen tapahtumille

Laskutusriveillä merkitään laskutettavaksi tuotteita ja muuta varsinaisen työajan lisäksi asiakkaalta laskutettavaa. Tuntikirjauksen yhteydessä laskutusrivejä voidaan kirjata, jos kirjausmallille on valittu Näytä laskutuskirjaus -asetus käyttöön. Laskutusrivejä voi lisäksi lisätä tapahtumien lisäys- ja muokkausnäkymistä sekä alla kuvatuilta laskutuksen raporteilta.

Laskutusrivin lisääminen mobiililaitteella.

Laskutusraportti (aikatapahtumat)

Laskutusraportti (aikatapahtumat) listaa työkirjaukset asiakaskohtaisesti ja mahdollistaa laskutustietojen viemisen ulkoisiin laskutusjärjestelmiin.

Laskutuksen siirtotiedostot ja siirtotiedostoloki

Laskutuksen siirtotiedostot mahdollistavat tuntikirjausten perusteella tehtyjen laskujen viemisen laskutusohjelmiin. Ajantasainen lista tuetuista järjestelmistä löytyy Laskutusaineistosiirrot -sivulta.

Siirtotiedostolokista voidaan tarkastella tehtyjä vientejä jälkikäteen esimerkiksi ongelmien selvittämistä varten.

Kateraportti (aikatapahtumat)

Kateraportti (aikatapahtumat) mahdollistaa tapahtumiin liittyvien palkka- ja muiden kustannusrivien sekä tapahtumasta tehtyjen laskutusrivien vertailun. Raportin käyttäminen vaatii, että TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot -laajennus on käytössä, jotta palkkarivit pystytään laskemaan.

Työajan lisäksi järjestelmään voidaan kirjata laskutettavia tuotteita tai käyttää työaikaa laskutuksen perusteena. Laskutusaineistosta voidaan muodostaa erillisiä tiedostoja tai siirtää eri rajapintoihin järjestelmän tukemissa formaateissa. Tuote ei ole yksittäin käytettävissä vaan vaatii työajanseurannan pohjalle.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 5 / 5. Arvosteluita yhteensä: 2

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluamme kehittää ohjetta palautteesi perusteella.

Kerro kuinka voimme parantaa ohjeen sisältöä?