Maxtech mobiilisovellus: Yhteiskäyttölaitteiden määrittäminen

TUOTTEETMODUULIT
Työaika™
Työkartta™
Laitekohtaiset asetukset (hallinta)
Laitekohtaiset asetukset (mobiili)
Henkilöstön ja käyttäjien tunnisteet

Yleistä

Maxtech-mobiilisovellukseen voidaan aktivoida käyttäjäkohtaisella NFC-tunnisteella kirjautuminen. Tämä helpottaa ja nopeuttaa yhteiskäyttölaitteeseen kirjautumista, koska käyttäjätunnusta ja salasanaa ei tarvitse syöttää. Tässä artikkelissa käydään läpi tämän toiminnallisuuden käyttöönottamiseen tarvittavat asiat.

Käyttöönotossa pääkäyttäjä määrittelee seuraavat asetukset

1. Kirjautumiseen tarvittavan moduulin aktivointi Toimintoprofiilille

Yhteiskäyttölaitteen käyttäjien toimintoprofiilille lisätään seuraava moduuli: Laitekohtaiset asetukset (mobiili).

2. Käyttäjätunnisteiden lisääminen ja määrittäminen

Mikäli käyttäjätunnisteita ei ole vielä lisätty järjestelmään, lisää ne tarvittaessa valikon kohdasta Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Henkilöiden ja käyttäjien tunnisteet.

Määritä käyttäjätunnisteille henkilö ja käyttäjä. Anna tunnisteet kyseisille henkilöille käyttöön.

3. Salli tunnisteella kirjautuminen mobiilisovelluksen asetuksista

Kirjaudu yhteiskäyttölaitteen mobiilisovellukseen omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Avaa valikko vasemman yläkulman -painikkeesta, valitse Asetukset ja aktivoi Salli tunnisteella kirjautuminen -asetus. Kirjaudu lopuksi ulos sovelluksesta.

4. Yhteiskäyttölaitteden hallinta Web-järjestelmässä

Maxtech yhteiskäyttölaitteiden asetukset -sivulla näet tiedot käytössä olevista laitteista. Laitteen nimeksi muodostuu puhelimen mallinumero, jonka voit halutessasi muokata esimerkiksi käyttöpaikan mukaan.

Sisäänkirjautuminen tunnisteella

Avaa Maxtech-mobiilisovellus ja kirjaudu sisään leimaalla siihen omaa käyttäjätunnistettasi.

Uloskirjautuminen

Maxtech-mobiilisovelluksesta kirjaudutaan ulos klikkaamalla vasemman yläkulman valikko () -painikketta ja sen jälkeen Kirjaudu ulos -painiketta.