Laskutukseen liittyvät ohjeet (Easy)

Järjestelmän käytön laskutus tapahtuu kuukausittain toteutuneen käytön perusteella. Laskutuskausi määräytyy järjestelmän käyttöönottoajankohdan mukaan. Aktiiviset henkilöt tai käyttäjät eivät siis aiheuta kustannuksia elleivät he tee kirjauksia.

Järjestelmän käyttö edellyttää, että Luottokortit-näkymässä on vähiintään yksi voimassa oleva luottokortti, jolta käyttö voidaan veloittaa. Näkymä näkyy niille käyttäjille, joilla on Luottokortit (Hallinta) -moduuli käytössä.

Aiempia laskuja sekä kuluvan laskutuskauden toteumaa voi tarkastella Laskutustiedot-näkymässä. Näkymä näkyy niille käyttäjille, joilla on Järjestelmän laskutustiedot -moduuli käytössä. Kuluvan laskutuskauden osalta näytetään reaaliaikainen, laskutuskauden aikana tehtyihin kirjauksiin perustuva tilanne.