Maxtech Pro -leimauslaite: Uusien henkilötunnisteiden lisääminen

Yleistä

Voit lisätä uusia tunnisteita järjestelmään lukemalla tunnisteet leimauslaitteella.

Tunnisteiden lisääminen

1. Kytke leimauslaite tarvittaessa virtoihin ja anna laitteen ja kellokorttiohjelmiston käynnistyä
  2. Klikkaa näyttöä kaksi kertaa ja valitse asetukset oikeasta alakulmasta
  3. Anna ylläpidon salasana ja paina Ok. Löydät laitekohtaisen salasanan web-järjestelmästä valikosta
    Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech Pro -leimauslaitteet.
  4. Klikkaa Add tags
  5. Authenticate with a tag kohdassa leimaa tunnisteella joka on jo kyseisessä organisaatiossa
  6. Leimaa sitten uusi NFC-tunniste
  7. Näyttöön tulee tieto, että uusi tunniste lisättiin sekä tunnisteen numero esim. H42
  8. Leimaa seuraava tunniste tai klikkaa vasemmasta yläkulmasta nuoli vasemmalle kaksi kertaa ja sovellus palaa alku näyttöön.