Maxtech Pro -leimauslaite: Henkilötunnisteiden lisääminen järjestelmään ja käyttäjän / henkilön liittäminen

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Yleistä

Voit lisätä uusia henkilötunnisteita järjestelmään lukemalla tunnisteet leimauslaitteella ja liittämällä niihin käyttäjät web-käyttöliittymässä.

Tunnisteiden lisääminen järjestelmään

1. Varmista ensin, että kohdassa 6. autentikoivalla käyttäjällä on päällä moduuli: ”Henkilöstön ja käyttäjien tunnisteet (Hallinta)”
  2. Kytke leimauslaite tarvittaessa virtoihin ja anna laitteen ja leimauslaiteohjelmiston käynnistyä
  3. Klikkaa näyttöä kaksi kertaa ja valitse -asetukset oikeasta alakulmasta
  4. Anna ylläpidon salasana ja paina Ok. Löydät laitekohtaisen salasanan web-järjestelmästä valikosta
    Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech Pro -leimauslaitteet.
  5. Klikkaa Add tags
  6. Autentikoidu tässä vaiheessa leimauslaitteelle eli leimaa tunnisteella joka on jo valmiiksi kyseisessä organisaatiossa. Tämä tapahtuu ”Authenticate with a tag” -kohdassa.
  7. Leimaa sitten uudella NFC-tunnisteella eli sillä tunnisteella, jonka haluat lisätä järjestelmään.
  8. Näyttöön tulee tieto ”Uusi tunniste lisättiin”. Lisäksi näytöllä näkyy lisätyn tunnisteen nimi esim. ”H42”.
  9. Leimaa seuraava lisättävä NFC-tunniste tai klikkaa vasemmasta yläkulmasta nuoli vasemmalle kaksi kertaa ja sovellus palaa alku näyttöön.

Käyttäjän ja henkilön liittäminen

1. Kun olet lisännyt kaikki tunnisteet järjestelmään, kirjaudu järjestelmän web-käyttöliittymään
  2. Avaa järjestelmän valikosta Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Henkilöiden ja käyttäjien tunnisteet
  3. Muokkaa äsken lisäämääsi tunnistetta ja aseta Käyttäjä ja Henkilö.
  4. Nimi- tai Tunniste-kentän sisältöä ei ole tarpeen muuttaa.
  5. Tämän jälkeen paina Tallenna.