Miten Automaattinen ajopäiväkirja™ otetaan käyttöön?

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

1. Kytke paikanninlaitteen virtakaapeli tupakansytyttimeen, USB-porttiin, OBD-liittimeen tai asenna paikanninlaite suoravirtaan.
    Huom, mikäli paikanninlaite on kytketty tupakansytytin- tai USB-kaapelilla, laitteella kestää hetki paikkatiedon saamiseksi
    auton käynnistyttyä.
  2. Virran saatuaan paikanninlaite kytkeytyy GPS-verkkoon. Koska laitteessa on sisäiset GPS- ja GSM-antennit, paikannin tulee asentaa auton kojelaudalle paikkaan, jossa sen yläpuolella ei ole metallia.
  3. Haluttu ajoluokka valitaan keinukytkimellä.
  4. Tila-LEDin vilkkuessa laite kommunikoi järjestelmän kanssa.
  5. Asennuksen jälkeen varmistu siitä, että ajot tallentuvat järjestelmään.

Web-järjestelmä

Organisaatiosi on perustettu pro.maxtech.fi-järjestelmään niillä tiedoilla, jotka olet tilausvaiheessa antanut. Pääset kirjautumaan pro.maxtech.fi sivustolle käyttäjätunnuksellasi, joka on toimitettu ilmoittamaasi sähköpostisosoitteen.

Maxtech-mobiilisovellus

Voit ladata ja asentaa Maxtech-mobiilisovelluksen sovelluskaupasta.

Pääset kirjautumaan sovellukseen samoilla tunnuksilla kuin web-järjestelmään.