Maxtech-mobiilisovellus: Toteutuneiden tapahtumien tarkastelu

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Maxtech-mobiilisovelluksen Tapahtumat-toiminto mahdollistaa toteutuneiden työaikamerkintöjen tarkastelun ja muokkaamisen mikäli sallittu kirjausmallilla. Tapahtumalista (mobiili) -moduuli tulee olla aktivoituna toimintoprofiililla, jotta Tapahtumat-painike näkyy sovelluksen päänäkymässä.

Tapahtumalista näyttää toteutuneet tapahtumat ja tunnit valitulta aikaväliltä, joka suodattimeen on valittuna. Aikaväliä pääsee muuttamaan klikkaamalla -painiketta. Tapahtumalistalla näytettäviä tietoja kuten asiakas, kohde jne. voidaan määritellä -painiketta klikkaamalla.

Mikäli tapahtumien muokkaaminen on sallittu, niin muokkauksen saa auki klikkaamalla haluttua tapahtumaa.

Mikäli käytössä on Työvuorolista-toiminto, niin se näkyy erillisenä välilehtenä tapahtumat-sivulla.