Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mobiilitapahtumalista (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee mobiilisovellusta tuotteissa
– Maxtech Easy Työaika™
– Maxtech Easy Työvuorot™
Omia kirjauksia voi tarkastella myös web-järjestelmän Tuntikirjaus-näkymässä.

Mobiilitapahtumalistaan liittyvät oikeudet

Mobiilitapahtumalistalta voi tarkastella omia kirjauksia sekä oikeuksista ja kirjausmallien asetuksista riippuen muokata ja hyväksyä tai poistaa niitä. Tapahtumalistalla näkyvät käyttäjän henkilölle kuuluvat valitun aikavälin tapahtumat. Näkymän alareunassa näytetään yhteenveto kaikista valitun aikavälin tapahtumista. Lisäksi yhteenveto näytetään päiville, joilla on useampi kuin yksi tapahtuma. Jos työvuorosuunnittelu on käytössä, tapahtumalistalla näkyy oma välilehti työvuorolistalle, josta näkee tulevat työvuorot.

Kirjausten muokkaaminen ja poistaminen

Kirjatun tapahtuman voi avata tarkasteluun ja muokattavaksi napauttamalla sitä. Tapahtuman muokkaus- ja poistomahdollisuudet riippuvat kirjauksessa käytetyn kirjausmallin asetuksista. Jos tapahtuman muokkaus ei kirjausmallin asetuksista johtuen onnistu tapahtumalistalla, esimies voi tehdä muokkaukset esimerkiksi Kalenteri-näkymässä.

Kirjausten tarkastaminen ja hyväksyminen

Kirjattujen tapahtumien tarkastamiseksi kannattaa valita suodattimilla tarkastettava aikaväli (ks. Näytettävien tapahtumien suodattaminen alla), tarkastaa ja tarvittaessa korjata tapahtumat. Sen jälkeen tapahtumat hyväkstytään valitsemalla ne ja painamalla Hyväksy-painiketta. Kaikki tapahtumat voi valita painamalla näkymän oikean ylänurkan -painiketta ja valitsemalla valitse kaikki.

Tapahtumia voi valita myös yksittäin painamalla ensin yhtä tapahtumaa pitkään, minkä jälkeen muita tapahtumia voi valita näkyviin ilmestyvillä valintaruuduilla.

Valintamahdollisuus näkyy vain, jos käyttäjällä on oikeus hyväksyä omia tapahtumia (ks. Käyttäjäprofiilit).

Tapahtumalistan asetukset

Tapahtumalistan asetukset avataan näkymän yläreunan -painikkeesta. Asetuksista voi valita otsikkotiedon, joka näytetään tapahtumille korostettuna sekä muut näytettävät tiedot. Tapahtuman kaikkia tietoja voi aina tarkastella riippumatta listan asetuksista napauttamalla haluttua tapahtumaa.

Näytettävien kirjausten suodattaminen

Näytettävät tapahtumat voi suodattaa aikavälin ja tapahtuman tyypin perusteella näkymän yläreunan -painikkeesta.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 3.5 / 5. Arvosteluita yhteensä: 2

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluatko kertoa meille, kuinka voisimme parantaa ohjeen sisältöä?

Jos haluat vastauksen lähettämääsi palautteeseen, ole hyvä ja syötä mukaan yhteystietosi.