Personec FK palkka-aineistosiirto (csv)

Palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet

Lue täältä palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet.

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETmoduulit

Perustiedot

Tiedoston nimiYYYYMMDDhhmmss_schema.csv (esimerkiksi: 20220804120146_schema.csv)
Tiedostonimi voidaan muodostaa tarpeiden mukaiseksi vientiasetuksilla.
Järjestelmien välinen tiedonsiirtotapaTiedostopohjainen siirto, ladataan käyttäjän koneelle ja viedään manuaalisesti kohdejärjestelmään. Voidaan myös lähettää suoraan sähköpostilla tai konfiguroida sftp-suorasiirto kohdepalvelimeen.
TiedostoformaattiKiinteäpaikkainen csv-formaatti
CSV-kenttien erotinpuolipiste (;)
MerkistöUTF-8
Päivämääräformaattipp.kk.vvvv (esimerkiksi 04.08.2022)
Desimaalierotinpilkku (,)
TuhaterotinEi käytössä
Kenttien otsikotEi käytössä
Kenttien järjestysKiinteä

Siirtotiedoston kuvaus

Sarakearvo / Maxtech-JÄRJESTELMÄN kenttäKohdejärjestelmän kenttä
AHenkilönumeroHenkilönumero
BSchema-palkkalajinumeroPalkkalaji
CHakuaikavälin alkupvmAlkupv
DHakuaikavälin loppupvmLoppupv
EPalkkarivin á-hintaYksikköhinta
FPalkkarivin tunnitTunnit
GPalkkarivin kpl-määräLukumäärä

Muuta huomioitavaa

Kenttien sisältöä voidaan tarvittaessa muuttaa konfiguroimalla vientiasetuksia.

Lisätunniste / tiliöintitiedot voidaan viedä omilla sarakkeillaan Lukumäärä-kentän jälkeen. Ne täytyy olla määriteltynä Personecin ohjauskoodistoon, jotta ne osataan tulkita oikein.