Henkilöiden ja käyttäjien tunnisteet

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Henkilöiden ja käyttäjien tunnisteissa hallinnoidaan leimauslaiteella käytettäviä tunnisteita. Jotta tunnistetta voi käyttää Maxtech Pro -leimauslaitteella, on siihen sidottava henkilö ja käyttäjä, joille kirjaukset kohdistuvat. Voit muokata tunnisteita valikossa Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Henkilöiden ja käyttäjien tunnisteet

kenttämerkitys
NimiNimi on muodostunut kun tunniste on luettu järjestelmään. Kentän sisältöä ei ole tarpeen muuttaa.
KäyttäjätValitse tunnisteen käyttäjä
HenkilöValitse tunnisteen henkilö (yleensä sama kuin käyttäjä)
TunnisteTunnisteen yksilöivä tunniste. Tunnisteen on oltava lisättynä järjestelmään oikealla tunnisteella, jotta sitä voi käyttää.
Kiinteä työValittu työ muodostuu kirjaukselle kun tunnistetta käytetään.