Matkalaskun muodostaminen ajopäiväkirjalta

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Matkalaskun muodostaminen ajopäiväkirjalta

Mene valikossa Ajoneuvopaikannus > Ajopäiväkirja > valitse haluamasi suodattimet esim. ajoneuvo, ajoluokat ja aikaväli > klikkaa Haku-nappia. Valitse haluamasi ajot tai vieritä sivu alas ja valitse kaikki ajot ja klikkaa Luo matkalasku -nappia. Anna matkalaskulle otsikko ja valitse sitten tiedot, mitkä haluat matkalaskulle muodostuvan ja klikkaa Tallenna-nappia. Matkalasku muodostuu Matkalaskut-sivulle.

Automaattisten kulukorvausten laskenta edellyttää, että henkilölle on määritelty tukikohta jota laskennassa käytetään. Ohje.

Matkalaskun muodostaminen manuaalisesti

Mene Matkalaskut tai Ajoneuvopaikannus > Matkalaskut sivulle. Klikkaa Lisää-nappia. Katso tarkemmin Matkalaskun muodostaminen -ohjeesta.