Maxtech Pro -leimauslaite: Asetusten manuaalinen päivittäminen

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Yleistä

Asetukset leimauslaitteen ja järjestelmän välillä päivitetään automaattisesti 15 minuutin välein. Joissain tapauksissa tulee tarve päivittää ne välittömästi.

Asetusten päivittäminen

1. Kosketa näyttöä kahdesti ja klikkaa päivitys-nappia (kaksi nuolta ympyrän muodossa)
  2. Laite hakee asetukset automaattisesti ja ilmoittaa kun päivitys on tehty.