Maxtech Pro -mobiilisovellus

Pro Mobile -sovelluksessa tunteja voidaan kirjata reaaliaikakirjauksella (aloita/lopeta -painikkeella) tai jälkikikäteen tuntikirjauksella. Sallitut kirjaustavat ja kirjauksille sallitut ja vaadittavat lisätiedot hallinnoidaan kirjausmalleilla. Kirjausmallipohjaisten kirjausten lisäksi tapahtumia voidaan kirjata NFC-tunnisteita leimaamalla tai QR-koodeja lukemalla. Käyttäjä voi tarkastella tehtyjä kirjauksia sekä muokata niitä kirjausmallien ja käyttäjäasetusten sallimissa rajoissa tapahtumalistalta.

Sovellusta voi käyttää myös ilman verkkoyhteyttä. Tällöin kirjaukset tallentuvat sovellukseen ja päivittyvät palvelimelle yhteyden palatessa.

Sovelluksen toimintojen käyttäminen edellyttää käyttäjälle aktivoituja moduuleja. Käytettävissä olevia toimintoja hallitaan web-käyttöliittymästä organisaation pääkäyttäjän toimesta.

Työajan kirjaaminen Maxtech Pro -mobiilisovelluksella

Maxtech Pro -mobiilisovelluksen käyttöönotto

1. Lataa sovellus puhelimesi sovelluskaupasta klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

2. Kirjaudu sovellukseen pääkäyttäjältä saamilla tunnuksillasi.

3. Kirjautumisen jälkeen siirryt sovelluksen päänäkymään, jossa näet sinulle aktivoidut toiminnot.