Maxtech-mobiilisovellus: Työn lisääminen

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

tuotteetmoduulit
Työaika™ ja Työaika+™Työt (mobiili)
Työn lisääminen (mobiili)
Mallityöt (hallinta)

Uuden työn lisääminen mobiilisovelluksella

Kun käyttäjällä on käytössä vaadittavat moduulit ja web-järjestelmään on lisätty vähintään yksi Mallityö, hän voi lisätä uusia töitä järjestelmään suoraan mobiilisovelluksen Työt-näkymästä painamalla oikean alakulman plus-painiketta. Painikkeen painaminen avaa työn lisäysnäkymän, jossa valitaan luotavan työn pohjana käytettävä mallityö. Luotavalle työlle esitäytetään tiedot valitulta mallityöltä.

Miten lisään uuden työn

1. klikkaa päänäkymässä Työt-painiketta
  2. Klikkaa oikean alakulman plus-painiketta
  3. Valitse haluamasi mallityö
  4. Täytä tarvittavat tiedot
  5. Lisää halutessasi liite (esim kuva kohteesta). Liitteet tallentuvat Liitetiedostot-välilehdelle, josta voit myös poistaa niitä.
  6. Paina lopuksi Lisää työ -painiketta.