Mepco: Poissaolojen ja lomien siirto

Työaika+™
Mepco -tapahtumasiirto

Perustiedot (oletusasetuksilla)

Tiedoston nimimepco_absence.csv
Järjestelmien välinen tiedonsiirtotapaTiedostopohjainen siirto, ladataan käyttäjän koneelle ja viedään manuaalisesti kohdejärjestelmään.
Tiedosto voidaan myös siirtää SFTP:llä haluttuun kohteeseen, jolloin sitä ei tarvitse ladata koneelle.
TiedostoformaattiCsv
CSV-kenttien erotinpuolipiste (;)
MerkistöISO-8859-1
PäivämääräformaattiDD.MM.YYYYesimerkiksi:21.08.2019
Desimaalierotinpilkku (,)
TuhaterotinEi käytössä
Kenttien otsikotEi käytössä (otsikot voidaan asettaa käyttöön asetuksilla)
Kenttien järjestysKiinteä (järjestystä voidaan muuttaa asetuksilla)

Siirtotiedoston kuvaus (poissaolojen siirto)

Sarakevietävä tieto
ATyöntekijänumero
BTyöntekijän nimi
CPoissaolon alkupäivämäärä
DPoissaolon loppupäivämäärä
EPoissaolokoodi
FKesto

Siirtotiedoston kuvaus (lomien siirto)

Sarakevietävä tieto
ATyöntekijänumero
BTyöntekijän nimi
CLomajakson alkupäivämäärä
DLomajakson loppupäivämäärä
EPoissaolokoodi

Käyttöönotto

• Aktivoi Maxtech-järjestelmän Bruttopalkkaraportin asetuksiin Vientiasetukset -välilehdeltä tapahtumasiirron tyypit Mepco loma ja Mepco poissaolo.
  • Määritä tapahtumatyyppeille numerot sekä onko tapahtumatyyppi loma tai poissaolo. Poissaolojen tulee olla On Poissaolo ja Lomalla tulee olla On Loma. (Hallinta > Asetukset > Aikatapahtumatyypit)
  • Aseta tämän jälkeen henkilönumerot (Hallinta > Henkilöstö) vastaamaan Mepcon henkilönumeroita.
  • Tehdäksesi siirron, mene Bruttopalkkaraportille, valitse rivit, jotka haluat siirtää, ja paina Vie tapahtumia -painiketta
  • Valitse Mepco poissaolo tai Mepco loma, ja tee siirto haluamillasi asetuksilla