Netvisor palkkalaskelmat: Palkka-aineistosiirto

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet

Lue täältä palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet.

TUOTTEETMODUULIT
TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™Palkka-aineistosiirrot

Perustiedot

Tiedoston nimiN/A (palvelujen välinen tiedonsiirto)
Järjestelmien välinen tiedonsiirtotapaPalvelujen välinen tiedonsiirto
Tiedostoformaattixlm
MerkistöUTF-8
PäivämääräformaattiYYYY-MM-DD
Desimaalierotinpilkku (,)

Rajapinnassa siirrettävät tiedot

Maxtech Pro -kenttäKohdejärjestelmän kenttä
Henkilötunnus, IdentifierEmployeeIdentifier (Type: finnishpersonalidentifier)
TAI jos Henkilötunnusta ei ole määritelty, Henkilönumero, EmployeeNumberEmployeeIdentifier (Type: employeenumber)
Jakson alkupvmRuleGroupPeriodStart
Jakson loppupvmRuleGroupPeriodEnd

Palkkarivien tiedot

Maxtech Pro -kenttäKohdejärjestelmän kenttä
PalkkalajinumeroPayrollRatioIdentifier
MääräUnits
YksikköhintaUnitAmount
Rivi yhteensäLineSum
Dimensiot dialogin taulukon mukaisesti:

Asiakas
Kustannuspaikka
Työ
Työluokka
Kohde
Projekti
Projektin vaihe / alaprojekti
Toiminto
Kalusto
Taulukko, jossa DimensionName ja DimensionItem -parit.

Näiden avulla voidaan seurantatasokohtaisesti määrittää mihin Netvisor-dimensioon Maxtech-järjestelmästä tuleva seurantatason sisältö viedään.

Käyttöönotto

Ottaaksesi tämän palkka-aineistosiirron käyttöön:

• Aktivoi Maxtech-järjestelmän Bruttopalkkaraportin asetukset ja aseta seuraavat tiedot:
    • Organisaatio-välilehdelle organisaation nimi sekä Y-tunnus
    • Vientiasetukset -välilehdeltä Netvisor palkkalaskelmat -siirto.
    • Integraatioasetukset-välilehdelle Netvisor Customer Key ja Netvisor Customer Id.
    • Löydät Customer Key ja Customer Id tiedot Netvisor-ohjelmasta, organisaatio-valikosta (ylä-vasemmalla, Netvisor-logon vierestä) kohdasta ”Ulkoisen järjestelmän tunnisteet” käyttäjätunnisteen ja avaimen. Netvisor Customer Key on pidempi merkkisarja.
  • Klikkaa lopuksi Tallenna-painiketta
  • Asiakkaiden syöttö pro.maxtech.fi järjestelmään
    • Asiakkaalla pitää olla: nimi + asiakasnumero (Hallinta > Asiakkaat)
    • Asiakasnumeroiden pitää täsmätä Netvisorissa oleviin asiakasnumeroihin. Asiakkaat saadaan muodostettua Netvisoriin automaattisesti viennin yhteydessä, eli jos niitä ei löydy sillä numerolla Netvisorista niin ne perustetaan.
  • Kustannuspaikkojen syöttö pro.maxtech.fi järjestelmään
    •     Mikäli kustannuspaikat on käytössä niin ne lisätään: Hallinta > Kustannuspaikat: numero + nimi
  • Maxtechista voi tarvittaessa viedä seuraavat tiedot Netvisoriin: Kustannuspaikka, työ, työluokka, kohde, projekti, alaprojekti, toiminto
  • Käy tämän jälkeen asettamassa Palkkalajien asetuksista (Hallinta > Työaika ja palkat > Palkkalajit ) palkkalajinumerot vastaamaan Netvisorin kirjauslajin numeroita.
  • Aseta tämän jälkeen henkilönumerot (Hallinta > Henkilöstö) vastaamaan Netvisorin henkilönumeroita.
  • Avaa nyt järjestelmä Bruttopalkkaraportti, valitse rivit, jotka haluat siirtää ja paina Vie palkkatietoja -painiketta.
  • Syötä palkkajakson päivät, jotka vastaavat Netvisorissa olevaa jaksoa.
  • Paina lopuksi Suorita vienti -nappia ja lue Netvisor palkkalaskelma rajapinnan antama palaute siirron onnistumisesta.