Populus palkka-aineistosiirto

Palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet

Lue täältä palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet.

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETmoduulit

Perustiedot

Tiedoston nimiYYYYMMDDhhmmss_schema.csv (esimerkiksi: 20220804120146_schema.csv)
Tiedostonimi voidaan muodostaa tarpeiden mukaiseksi vientiasetuksilla.
Järjestelmien välinen tiedonsiirtotapaTiedostopohjainen siirto, ladataan käyttäjän koneelle ja viedään manuaalisesti kohdejärjestelmään. Voidaan myös lähettää suoraan sähköpostilla tai konfiguroida sftp-suorasiirto kohdepalvelimeen.
TiedostoformaattiKiinteäpaikkainen csv-formaatti
CSV-kenttien erotinpuolipiste (;)
MerkistöUTF-8
PäivämääräformaattiYYYY-MM-DD (esimerkiksi: 2022-08-04)
Desimaalierotinpilkku (,)
TuhaterotinEi käytössä
Kenttien otsikotEi käytössä
Kenttien järjestysKiinteä

Siirtotiedoston kuvaus

Sarakearvo / Maxtech-JÄRJESTELMÄN kenttäKohdejärjestelmän kenttä
AHenkilönumeroHenkilönumero
BKustannuspaikan numeroKustannuspaikka / työyksikkö
CHakuaikavälin alkuAlkupvm
DHakuaikavälin loppuLoppupvm
ESchema-palkkalajinumeroPalkkalaji
FPalkkarivin tunnit / kplTunnit / kpl