Procountor: Palkka-aineistosiirto

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet

Lue täältä palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet.

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETmoduulit
TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™

Perustiedot

Tässä on kuvattu Maxtech Pro -järjestelmän Procountor-palkkasiirtorajapinta. Erikseen on olemassa Procountor-matkalaskusiirto sekä Procountor-laskutussiirto.

Tiedoston nimiYYYYMMDDhhmmss_procountor.csv (esimerkiksi: 20190605120146_procountor.csv)
Järjestelmien välinen tiedonsiirtotapaTiedostopohjainen siirto, ladataan käyttäjän koneelle ja viedään manuaalisesti kohdejärjestelmään.
TiedostoformaattiOsittain kiinteäpaikkainen csv-formaatti
CSV-kenttien erotinPuolipiste (;)
MerkistöISO-8859-1
PäivämääräformaattiEi päivämääräkenttiä
DesimaalierotinPilkku (,)
TuhaterotinEi käytössä
Kenttien otsikotEi käytössä
Kenttien järjestysKiinteä

Siirtotiedoston kuvaus

Sarakkeissa A-F on kiinteästi arvot seuraavasti:

Sarakearvo
AE
BHenkilötunnus tai toissijaisesti henkilönumero
CPalkkalajinumero
DPalkkalajin nimi
EPalkkarivin määrä
FPalkkarivin a-hinta

Tämän jälkeen tulee käyttäjän valinnoista riippuen seuraavat seurantatasot, jos ne löytyvät kirjauksilta:

Maxtech Pro -kenttäKohdejärjestelmän kenttä
KustannuspaikkaKäyttäjä määrittelee viennin yhteydessä
AsiakasKäyttäjä määrittelee viennin yhteydessä
TyöKäyttäjä määrittelee viennin yhteydessä
TyöluokkaKäyttäjä määrittelee viennin yhteydessä
KohdeKäyttäjä määrittelee viennin yhteydessä
ProjektiKäyttäjä määrittelee viennin yhteydessä
AlaluokkaKäyttäjä määrittelee viennin yhteydessä
ToimintoKäyttäjä määrittelee viennin yhteydessä

Siirrettävät tiedot määritellään siirtodialogissa dimensioiden avulla.

Sarakkeet G:stä alkaen formatoidaan muodossa Dimension nimi (vasemmanpuoleinen kenttä) ja Dimension arvo (oikeanpuoleinen kenttä). Dimension arvoksi voidaan määritellä numero ja/tai nimi. Esimerkiksi {number} {name}

Erityistä huomioitavaa

Työpäivien lukumäärän saa muodostumaan siirtotiedostoon henkilön alimmaksi palkkariviksi määrittelemällä Procountor-palkkalajinumeron palkkalajien asetuksiin.