Siirtymät

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUotteetmoduulit
Työaika™ ja Työaika+™Siirtymät

Automaattiset siirtymät kohteiden / työaikamerkintöjen välillä

Kohteesta toiseen siirtyminen ei ole tehokasta työaikaa, joten organisaatiot haluavat yleensä seurata siirtymiin kuluvaa aikaa erikseen varsinaisesta työajasta. Siirtymiin käytettyä aikaa voidaan seurata ja kohdentaa asettamalla säännöt, joiden perusteella järjestelmä luo siirtymätapahtumat automaattisesti tapahtumakirjausten väliin.

Asetukset

● Siirtymien käyttöönotto edellyttää, että organisaatiolle on otettu siirtymät-moduuli käyttöön.
● Myös käyttäjällä, joka muokkaa siirtymiin liittyviä asetuksia, tulee olla tämä siirtymät-moduuli aktivoituna.
● Siirtymiin liittyvät asetukset löytyvät henkilöstön tiedoista järjestelmän web-käyttöliittymän valikon toiminnon Hallinta > Henkilöstö takaa
Asetukset-välilehdeltä löytyy tärkein asetus: Siirtymät käytössä

Kun Siirtymät on aktivoitu käyttöön, Siirtymät-välilehdeltä löytyy seuraavat asetukset

Siirtymien muodostuminen

Kun siirtymät on aktivoitu henkilölle käyttöön, siirtymät muodostuvat automaattisesti työaikamerkintöjen väliin, kunnioittaen henkilön taakse määriteltyjä siirtymäasetuksia. Siirtymät muodostuvat kaikissa reaaliaikakirjaukseen perustuvissa käyttötavoissa kuten Tuntikirjaus, NFC-mobiilityöajanseuranta, QR-mobiilityöajanseuranta, Mobiilityövuorolista jne.

Tarkastelu

Työaikamerkintöjen välille muodostuneita siirtymiä voi tarkastella esimerkiksi järjestelmän web-käyttöliittymässä tapahtumalistalla tai kalenterissa tai esimerkiksi mobiilikäyttöliittymän tapahtumalistalla.